Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk, és arra kért hogy most hagyjam egy kicsit! Más is volt ilyen helyzetben? Van okom félni?
Összevesztem a párommal, és sajnos úgy néz ki, hogy megbántottam :(
Ma beszéltem vele, és arra kért meg, hogy hagyjam megnyugodni, és ő fog keresni, ha már beszélni szeretne velem.
Ezt természetesen megértem, és nem is fogom én keresni, de nagyon megijeszt a gondolat, ha esetleg mégsem keresne, mit tegyek?! Eredetileg úgy terveztem hogy holnap meglátogatom, de így már semmiképp. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett belőle? És addig mivel foglaljam el magam, hogy véletlen se keressem én?
utolsó: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez nagy sztori, igazi kincset találtál te is magadnak a rengetegben. De a lényeg, hogy hagytad egy hétig nyugodtan félrekúrni.
Kérdező: attól függ min, mennyire vesztetek össze. Ha már "szünet" kell miatta, az tüskét hagy. Mindig. Ha nem is most, de évek után előkerül majd, elhiheted nekem. Amúgy egy kapcsolatban nemigen van ilyen, hogy most hagyj, majd kereslek ha úgy tartja kedvem. Az oké, hogy másnapra lehiggad, de napokat, pláne heteket (!) nem kapna erre. Le lehet ülni, higgadtan megbeszélni, egyezségre jutni, megoldást találni, mindent lehet, de szünetesdit játszani...na azt nem lehet. De nem, ne keresd, majd ő keres, de gondolkodj el azon amit mondtam.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Őszintén szólva én is attól félek, hogy mi van ha megcsal addig...
#4. Hát ez a "majd kereslek" számomra sem megnyugtató :( Oké, biztos majd keres, na de ez az hogy mikor?! Napok, hetek múlva? Addig én megbolondulok...
#5. Tudom jól hogy ennek a duzzogásnak semmi értelme nincs... Sokkal jobb lenne leülni (személyesen) és megbeszélni. Na de ugye arra kért, hogy hagyjam. És nem tudom így mennyire lenne jó elmenni hozzá.
A "tartsunk szünetet" tapasztalatom szerint arra jó hogy kiélhesse azokat a dolgokat amit melletted nem tehetett meg, ilyen a férekúrás is, így félig legális. 'Hisz nem voltunk együtt, szünet volt".
Ha mégsem jön össze a másikkal akkor még mindig vissza lehet menni.
A szünet után ha lesz is kapcsolat az rövid lesz.
Ha mi összeveszünk akkor max 1-2 óra farfekvés, aztán simulás majd szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!