Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk, és arra kért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk, és arra kért hogy most hagyjam egy kicsit! Más is volt ilyen helyzetben? Van okom félni?

Figyelt kérdés

Összevesztem a párommal, és sajnos úgy néz ki, hogy megbántottam :(

Ma beszéltem vele, és arra kért meg, hogy hagyjam megnyugodni, és ő fog keresni, ha már beszélni szeretne velem.

Ezt természetesen megértem, és nem is fogom én keresni, de nagyon megijeszt a gondolat, ha esetleg mégsem keresne, mit tegyek?! Eredetileg úgy terveztem hogy holnap meglátogatom, de így már semmiképp. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett belőle? És addig mivel foglaljam el magam, hogy véletlen se keressem én?

2018. márc. 11. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Voltam így. Lenyugodtam és kibékültünk. Persze hagytam pàr napot a kedves pàromnak, hogy így érezze magát mint most te, de közben nekem is rossz volt. Bàrmit csak ne keresd. Edz,filmezz, olvass, dolgozz vmit... Bulizni nem mennék...
2018. márc. 11. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Valójában pont azt akarja, hogy keresd.
2018. márc. 11. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Velem is volt ilyen. Nagyon össze vesztűnk. Este írt hogy hagyjam kicsit és ne keressem , majd ő ír. 1 hétig nem írt. Végig idegeskedtem. Leghosszabb 1 hét volt. Majd talàlkoztunk és bevallotta hogy megcsalt összeveszésünk után.
2018. márc. 11. 23:43
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

utolsó: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez nagy sztori, igazi kincset találtál te is magadnak a rengetegben. De a lényeg, hogy hagytad egy hétig nyugodtan félrekúrni.

Kérdező: attól függ min, mennyire vesztetek össze. Ha már "szünet" kell miatta, az tüskét hagy. Mindig. Ha nem is most, de évek után előkerül majd, elhiheted nekem. Amúgy egy kapcsolatban nemigen van ilyen, hogy most hagyj, majd kereslek ha úgy tartja kedvem. Az oké, hogy másnapra lehiggad, de napokat, pláne heteket (!) nem kapna erre. Le lehet ülni, higgadtan megbeszélni, egyezségre jutni, megoldást találni, mindent lehet, de szünetesdit játszani...na azt nem lehet. De nem, ne keresd, majd ő keres, de gondolkodj el azon amit mondtam.

2018. márc. 11. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szoktunk "nyugiidőt" kérni egymástól, de ez 1 óránál soha nem több. Vajon mennyire szeret a barátod, ha napokig az se érdekli, élsz-e még? Szerinted mennyire elfogadható megoldás a duzzogás? Minden konfliktust így old meg? Neked belefér ez egy komoly kapcsolatba? Tudsz így bízni benne, számítani rá?
2018. márc. 12. 00:04
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Őszintén szólva én is attól félek, hogy mi van ha megcsal addig...

#4. Hát ez a "majd kereslek" számomra sem megnyugtató :( Oké, biztos majd keres, na de ez az hogy mikor?! Napok, hetek múlva? Addig én megbolondulok...

#5. Tudom jól hogy ennek a duzzogásnak semmi értelme nincs... Sokkal jobb lenne leülni (személyesen) és megbeszélni. Na de ugye arra kért, hogy hagyjam. És nem tudom így mennyire lenne jó elmenni hozzá.

2018. márc. 12. 06:57
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
#6ra: eszedbe ne jusson elmenni hozzá. Te döntsd el, hogy Neked szükséged van-e erre a kapcsolatra. Azt gondolom, hogy ezen a ponton én nem beszélnék vele többet. Nálam itt megszűnne a bizalom. De ez én vagyok. A kérdés az, hogy Neked megfelel-e így ez a kapcsolat.
2018. márc. 12. 07:04
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem az ilyen "tartsunk szünetet", "ne keressük egymást egy ideig" történetek mind arra mennek ki, hogy a fickó (vagy az a fél, amelyik szünetet akar) már a veszekedés pillanatában eldöntötte, hogy szakítani akar, csak túl töketlen ahhoz, hogy ezt veled is közölje.
2018. márc. 12. 07:22
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

A "tartsunk szünetet" tapasztalatom szerint arra jó hogy kiélhesse azokat a dolgokat amit melletted nem tehetett meg, ilyen a férekúrás is, így félig legális. 'Hisz nem voltunk együtt, szünet volt".

Ha mégsem jön össze a másikkal akkor még mindig vissza lehet menni.

A szünet után ha lesz is kapcsolat az rövid lesz.

Ha mi összeveszünk akkor max 1-2 óra farfekvés, aztán simulás majd szex.

2018. márc. 12. 08:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben szakítás lett a vége. Közölte hogy tartsunk szünetet, miután összevesztünk, amit nem is neveznék annak. Csak elmondtam ami a lelkemet nyomja és az pedig az volt, hogy szexuálisan leszart. Na ezek után kért szünetet. Napokig semmi, majd én kerestem hogy tegyünk pontot a végére, mert megbolondulok. Eljött hozzám és közölte hogy nem szerelmes. Így már világossá vált minden.
2018. márc. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!