Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk és azóta nem tudom elérni, mit tegyek?
Én elkönyvelném, hogy vége, és úgy is viselkednék.
Aki ilyen gyerekes módon oldja meg a problémáit, az meg is érdemli.
Ő ghostingol, te is tedd azt. Ne keresd, járj el bulizni, ismerkedj mással.
Ez valószínű úgyis visszajut majd hozzà.
Itt kèt lehetőség van : neki már van más, vagy màr nem szeret, de szakítani nem volt mersze, így úgy intézte, hogy a te hibád legyen. Megjegyzem aki tényleg szerelmes, az nem így intézi a dolgait...
A màsik, hogy nincs neki màs csak durcàzik mert még nem nőtt fel. Ilyenkor viszont hatàsos lehet ha azt érzi, lemondtàl róla, ès amikor megint feláll neki, akkor nem tudja hol levezetni, tehát megint elkezd majd keresni. Csak kérdés, hogy kell-e neked egy olyan ember aki ennyire gyerekesen kezeli a konfliktusokat. Nekem biztos nem kellene... kuka lenne de azonnal.
Szerintem is csak ürügy volt ez az egész vita.
Azért kíváncsi lennék mi lesz később.
Egyet értek a válaszolókkal, tekints úgy erre a kapcsolatra, hogy vége. Ne keresd többé.
Aki egy hét után is még így viselkedik, az van, hogy mégsem szeret már úgy, és erre kapóra jött ez a veszekedés, és nem kell kimondania, hogy szakítani akar, vagy pedig annyira gyerekes duzzogó, normális kommunikációra és problémamegoldásra képtelen egyed, hogy akkor meg azért ne foglalkozz vele.
Sajnálom, hogy így alakult pláne pont karácsony előtt, de próbáld elfoglalni magad mással, ne keresd, ne akarj már beszélni vele. Egy szerelmes ember nem így viselkedik, ennyi dő után már biztosan ki akarna békülni, ha az lenne a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!