Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromra nyomult egy lány, én kiakadtam, a párom meg az ő párját fogja. Összevesztünk. Mit tegyek?
Van egy lány, aki bejelölte a páromat, és elkezdte agyba-főbe lájkolgatni a párom képeit(akármit tett ki a párom, rögtön).
Ezek után szóvá tettem(tök normálisan megkérdeztem, ki ez a lány), mire kiakadt, hogy én mit kémkedek folyton, ezzel a lánnyal nem beszélt márvagy 4 éve.
Oké.
Teltek-múltak a hónapok, eltelt fél év, a lány még mindig agyba-főbe lájkolgat, imád mindent amit a párom kitesz.
Majd látom, hogy a párom és a lány nővére is ismerősök lettek, illetve a lány anyja és apja is bejelölte a páromat.
Rákérdeztem, hogy mi ez, mire a párom közölte, hogy a lány rá írt, beszéltek is, és, hogy én mit féltékenykedek, és tönkreteszem az egész kapcsolatunkat.
A végén már nincs kedve velem lenni. Mondtam neki hogy nem egyszerűbb ha elmondta volna? Mire kiakadt, hogy had ne keljen már minden lépéséről beszámolnia.
Azóta nem beszéltünk.
Nekem ez így nagyon rossz. Elmondása szerint semmi olyanról nem beszéltek. De hát az egész pereputty bejelöli a páromat? A párom szerint a lánynak nem is tetszik ő.
Nyomokban fordult elő hasonló velem, míg még volt fb-om. A leányzó egyre inkább közös érdeklődési köröket mutatott fel egy általa kiszemelt férfiúval, mígnem összejöttek.
Azért volt tisztesség a leányzóban, és miután már 1 hete együtt voltak kirakott.
Majom-effektus. Nem kedvelem.
Mivel nálatok már megmérgezte a féltékenység a "kapcsolatotokat", inkább zárd le. Tökmindegy, hogy történt e valami -akár csak érzelmi szinten- köztük (nagyon valószínű).
Még az is lehet, hogy személyesen is találkoztak, a párod szerintem hazudik mint a vízfolyás. Azért is ideges mikor erről kérdezed.
Viszont nem lehet, hogy tényleg túlzásba viszed a féltékenykedést? Én pl. Sosem nézem kik like-olják a férjem bejegyzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!