Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromra nyomult egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromra nyomult egy lány, én kiakadtam, a párom meg az ő párját fogja. Összevesztünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki bejelölte a páromat, és elkezdte agyba-főbe lájkolgatni a párom képeit(akármit tett ki a párom, rögtön).

Ezek után szóvá tettem(tök normálisan megkérdeztem, ki ez a lány), mire kiakadt, hogy én mit kémkedek folyton, ezzel a lánnyal nem beszélt márvagy 4 éve.

Oké.

Teltek-múltak a hónapok, eltelt fél év, a lány még mindig agyba-főbe lájkolgat, imád mindent amit a párom kitesz.

Majd látom, hogy a párom és a lány nővére is ismerősök lettek, illetve a lány anyja és apja is bejelölte a páromat.

Rákérdeztem, hogy mi ez, mire a párom közölte, hogy a lány rá írt, beszéltek is, és, hogy én mit féltékenykedek, és tönkreteszem az egész kapcsolatunkat.

A végén már nincs kedve velem lenni. Mondtam neki hogy nem egyszerűbb ha elmondta volna? Mire kiakadt, hogy had ne keljen már minden lépéséről beszámolnia.

Azóta nem beszéltünk.

Nekem ez így nagyon rossz. Elmondása szerint semmi olyanról nem beszéltek. De hát az egész pereputty bejelöli a páromat? A párom szerint a lánynak nem is tetszik ő.

2017. aug. 24. 17:10
1 2
 1/17 anonim válasza:
90%
Igen, egyértelmű hogy tartják a kapcsolatot, de hogy ismerkedett meg a családtagjaival? Szerintem lehetnek más gondok is a kapcsolatban. Eltávolodik tőled teljesen, leginkább ezt érzem a soraidban.
2017. aug. 24. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Én kiadnám az útját a helyedben.
2017. aug. 24. 17:31
 3/17 anonim ***** válasza:
73%

Nyomokban fordult elő hasonló velem, míg még volt fb-om. A leányzó egyre inkább közös érdeklődési köröket mutatott fel egy általa kiszemelt férfiúval, mígnem összejöttek.

Azért volt tisztesség a leányzóban, és miután már 1 hete együtt voltak kirakott.

Majom-effektus. Nem kedvelem.

Mivel nálatok már megmérgezte a féltékenység a "kapcsolatotokat", inkább zárd le. Tökmindegy, hogy történt e valami -akár csak érzelmi szinten- köztük (nagyon valószínű).

2017. aug. 24. 17:37
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem lenne vaj a füle mögött, nem kapta volna fel a vizet. Ne haragudj kérdező, hogy ezt mondom, de tipikus ..Hagyd a francba ezt. Már csak azért is , mert ha esetleg még sincs mögötte semmi, nem érti meg, hogy neked ez miért esik rosszul -de ellenkező esetben fogadjunk már minden k..vának elmondott volna- , és egy érzelmileg analfabéta emberre felesleges az idődet pocsékolni.
2017. aug. 24. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez alapján szinte biztos,hogy van köztük valami,plusz a párod reakciója is ezt támasztja alá. Ez a klasszikus "te vagy a hülye,hogy féltékenykedsz és menj a francba" hozzáállás kb mindig arra szolgál,hogy a megcsaló fél manipulációval azt az érzést keltse a másikban,hogy még ő szar,és miatta ment félre/lesz vége a kapcsolatnak.Igy nem kell a lelkiismeretével szembenéznie. Szerintem tegyél egy szivességet magadnak,és dobd ezt a féreg srácot. A csaj majd ott lesz,hogy megvigasztalja...
2017. aug. 24. 17:48
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

Még az is lehet, hogy személyesen is találkoztak, a párod szerintem hazudik mint a vízfolyás. Azért is ideges mikor erről kérdezed.

Viszont nem lehet, hogy tényleg túlzásba viszed a féltékenykedést? Én pl. Sosem nézem kik like-olják a férjem bejegyzéseit.

2017. aug. 24. 17:48
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Parodra nem nyomult senki. A parod konkretan uj kapcsolatba kezdett, amiben mar megtortent a szuloknek valo bemutatas is.
2017. aug. 24. 17:52
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Rakd ki. Ez halott ügy. Túlságosan agresszívan védekezik gyakorlatilag minden ellen. Ez sántít... Nagyonis.
2017. aug. 24. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Az egész pereputty azért ok nélkül nem jelölgetné be a párodat.Én lépnék le még ma a helyedben.Nem tűröm, hogy hülyének nézzenek.
2017. aug. 24. 18:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
7 es re tippelnèk én is
2017. aug. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!