Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk és nem hív. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk és nem hív. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal összekaptunk 2 nappal ez előtt egy kis baromságon. Lényeg hogy én besértődtem, és ő megsértődött azon hogy én megsértődtem.....

Azóta csak én írtam neki sms-t amire nem reagált, Az sms tartalma nem békítő jellegű volt hanem inkább számon kérő.

Eddig én hívtam kb 3szor, ő pedig 1szer. Minden alkalommal valamelyikünk kinyomta....

Olyan érzésem van mintha nem is akarna kibékülni. Elege lett.... nem tudom mi tévő legyek. Tegnap egész nap nem láttuk egymást, és ma reggel azt mondtam neki hogy majd hívjon ha szeretné hogy beszéljünk. Azóta se hívott...

Lassan 3 éve együtt vagyunk, és együtt is élünk.

Nem tudom mi tévő legyek. hívjam én? De akkor mi van ha idegesítem ezzel? Tanácstalan vagyok, segítsetek :(

23/l

2012. szept. 29. 17:33
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
És az a másik baj hogy rettenetesen makacsak vagyunk. Ő úgy érzi most neki van igaza, és eddig mindig neki kellett jönnie békíteni. De én meg túl makacs vagyok hogy lépjek.
2012. szept. 29. 17:36
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, hogy min vesztetek össze, de lehet, hogy megbántottad valamivel és azt várja, hogy kérjél bocsánatot.
2012. szept. 29. 17:37
 3/18 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy mi a fontosabb?

Hogy mindig igazad legyen, vagy hogy megmaradjanak az emberi kapcsolataid.

Addig is legalább például szolgálsz a sértődékeny, hisztis csajoknak, mert arra úgy látom sikerült rájönnöd, hogy ez így nem működik.

2012. szept. 29. 17:40
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen, megbántottam, de az a gond, hogy ő is engem. Szóval ő megbántott engem és én amit arra reagáltam, azon megsértődött. Szóval ő azt nem érzékeli hogy amit ő művelt az eléggé megbántott ahhoz, hogy úgy reagáljak, amin ő sértődött meg. Bonyolult :(
2012. szept. 29. 17:41
 5/18 A kérdező kommentje:
# kérlek addig nem vádaskodj felettem amíg nem tudod min sértődtem meg. Nem vagyok a hisztis p.csa fajta. Tény hogy talán nem úgy kellett volna lereagálnom.
2012. szept. 29. 17:42
 6/18 A kérdező kommentje:
Ha írnék neki egy sms-t hogy van-e kedve ma találkozni, akkor az beválhat?
2012. szept. 29. 17:45
 7/18 anonim ***** válasza:

Te írtad ezeket:

ő megsértődött azon hogy én megsértődtem

sms tartalma nem békítő jellegű volt hanem inkább számon kérő

Elege lett

ddig mindig neki kellett jönnie békíteni

Én a helyedben átgondolnám a hisztisségedről alkotott képedet.

Lehet, hogy elhamarkodottan ítéltelek meg, de azok alapján, amiket TE írtál magadról, és a kapcsolatodról.

2012. szept. 29. 17:46
 8/18 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazad van, nem tudom....

Általában ha összeveszünk annak nyomós oka van. És max akkor lehet hisztisnek hívni, ahogy utána viselkedek.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy nem tudom, most mit tegyek.

2012. szept. 29. 17:49
 9/18 anonim ***** válasza:
A van-e kedved találkozni SMS egy kicsit kevés érzésem szerint ebben a helyzetben.
2012. szept. 29. 17:52
 10/18 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek? :( ha nem találkozunk nem tudjuk megbeszélni.
2012. szept. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!