Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk és nem hív. Mit tegyek?
A párommal összekaptunk 2 nappal ez előtt egy kis baromságon. Lényeg hogy én besértődtem, és ő megsértődött azon hogy én megsértődtem.....
Azóta csak én írtam neki sms-t amire nem reagált, Az sms tartalma nem békítő jellegű volt hanem inkább számon kérő.
Eddig én hívtam kb 3szor, ő pedig 1szer. Minden alkalommal valamelyikünk kinyomta....
Olyan érzésem van mintha nem is akarna kibékülni. Elege lett.... nem tudom mi tévő legyek. Tegnap egész nap nem láttuk egymást, és ma reggel azt mondtam neki hogy majd hívjon ha szeretné hogy beszéljünk. Azóta se hívott...
Lassan 3 éve együtt vagyunk, és együtt is élünk.
Nem tudom mi tévő legyek. hívjam én? De akkor mi van ha idegesítem ezzel? Tanácstalan vagyok, segítsetek :(
23/l
Döntsd el, hogy mi a fontosabb?
Hogy mindig igazad legyen, vagy hogy megmaradjanak az emberi kapcsolataid.
Addig is legalább például szolgálsz a sértődékeny, hisztis csajoknak, mert arra úgy látom sikerült rájönnöd, hogy ez így nem működik.
Te írtad ezeket:
ő megsértődött azon hogy én megsértődtem
sms tartalma nem békítő jellegű volt hanem inkább számon kérő
Elege lett
ddig mindig neki kellett jönnie békíteni
Én a helyedben átgondolnám a hisztisségedről alkotott képedet.
Lehet, hogy elhamarkodottan ítéltelek meg, de azok alapján, amiket TE írtál magadról, és a kapcsolatodról.
Lehet, hogy igazad van, nem tudom....
Általában ha összeveszünk annak nyomós oka van. És max akkor lehet hisztisnek hívni, ahogy utána viselkedek.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy nem tudom, most mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!