Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk és nem hív. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk és nem hív. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal összekaptunk 2 nappal ez előtt egy kis baromságon. Lényeg hogy én besértődtem, és ő megsértődött azon hogy én megsértődtem.....

Azóta csak én írtam neki sms-t amire nem reagált, Az sms tartalma nem békítő jellegű volt hanem inkább számon kérő.

Eddig én hívtam kb 3szor, ő pedig 1szer. Minden alkalommal valamelyikünk kinyomta....

Olyan érzésem van mintha nem is akarna kibékülni. Elege lett.... nem tudom mi tévő legyek. Tegnap egész nap nem láttuk egymást, és ma reggel azt mondtam neki hogy majd hívjon ha szeretné hogy beszéljünk. Azóta se hívott...

Lassan 3 éve együtt vagyunk, és együtt is élünk.

Nem tudom mi tévő legyek. hívjam én? De akkor mi van ha idegesítem ezzel? Tanácstalan vagyok, segítsetek :(

23/l

2012. szept. 29. 17:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mindegy, küldtem neki egy sms-t. ha nem reagál akkor hagyom.
2012. szept. 29. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha békülni szeretnél vele, és hiányzik, akkor azt mondd neki, ne azt dobd fel, hogy jöhetne már bocsánatot kérni.

De lehet jobban jársz, ha tényleg hagyod, neki elege van ebből, neked pedig egy igazi papucsra van szükséged.

2012. szept. 29. 18:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell papucs, nem ismered a páromat, az a baj. de mindegy nem is fogok magyarázkodni. A tippet azért köszönöm, megfogadom.
2012. szept. 29. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Irj neki smst és ird meg hogy találkozzatok, és sajnálod ami történt.
2012. szept. 29. 18:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Már írtam,, és semmi válasz :(
2012. szept. 29. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátait, hogy megengedik-e hogy kibéküljetek.
2012. szept. 29. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
már rengetegszer veszekedtetek, most is ugyanúgy ki fogtok békülni, kár ezen depizni. mindenesetre a hiba legfőképpen benned van, próbálj változtatni
2012. szept. 29. 20:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, kibékültünk. Egyikünk sem kért bocsánatot, viszont beláttam hogy én is nagyot hibáztam, és ő is belátta hogy ő. egy a lényeg igyekszem változtatni, nehogy olyan zsémbes hisztis p.csáv váljak mint a legtöbb tyúk :D
2012. okt. 2. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!