Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromra nyomult egy lány, én kiakadtam, a párom meg az ő párját fogja. Összevesztünk. Mit tegyek?
Van egy lány, aki bejelölte a páromat, és elkezdte agyba-főbe lájkolgatni a párom képeit(akármit tett ki a párom, rögtön).
Ezek után szóvá tettem(tök normálisan megkérdeztem, ki ez a lány), mire kiakadt, hogy én mit kémkedek folyton, ezzel a lánnyal nem beszélt márvagy 4 éve.
Oké.
Teltek-múltak a hónapok, eltelt fél év, a lány még mindig agyba-főbe lájkolgat, imád mindent amit a párom kitesz.
Majd látom, hogy a párom és a lány nővére is ismerősök lettek, illetve a lány anyja és apja is bejelölte a páromat.
Rákérdeztem, hogy mi ez, mire a párom közölte, hogy a lány rá írt, beszéltek is, és, hogy én mit féltékenykedek, és tönkreteszem az egész kapcsolatunkat.
A végén már nincs kedve velem lenni. Mondtam neki hogy nem egyszerűbb ha elmondta volna? Mire kiakadt, hogy had ne keljen már minden lépéséről beszámolnia.
Azóta nem beszéltünk.
Nekem ez így nagyon rossz. Elmondása szerint semmi olyanról nem beszéltek. De hát az egész pereputty bejelöli a páromat? A párom szerint a lánynak nem is tetszik ő.
Egy biztos: akinek nincs vaj a füle mögött nincs takargatnivalója), az nem akad ennyire ki, és nem vált támadó üzemmódba.
Semmibe nem tart nekem sem elmondani a páromnak, ha férfi ismerősöm/haver ír rám, hogy honnan ismerem.
Így igaz, ahogy előttem már leírták páran:
Ha nem lenne vaj a füle mögött (szinte 100%, hogy megcsalta
valamelyik exét, esetleg téged is), akkor nem támadna, ha-
nem normálisan elmondaná a történetet. Beszélne róla egy
keveset, hogy megtudd, ki is, mi is ő, aztán ennyi, le len-
ne zárva.
Ő már döntött... Te is lépj.
Nekem is volt olyan, hogy valaki felbukkant a múltamból,
egy nő, akivel 15 évig egy lépcsőházban laktam fiatalabb
koromban. 3 gyerekes családanya, szóval tuti nem ellenfél,
mégis elmondtam, hogy mi a történetünk (soha nem volt
köztünk semmi), és hogy mostanság elég nagy szarban
van, és a tanácsaimra van szüksége. Ő pedig az én problé-
máimban tud segíteni, ugye 15 év alatt megismerik egymást
az emberek, ha sokat töltenek együtt. Ez után egy rossz
szó nem volt a nő miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!