Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, de "csak barátok" lettünk. Nemrég eléggé összevesztünk és most kiderült, hogy az egyik legjobb haverom, aki tudta, hogy mitérzek a lány íránt rástartolt. Én vagyok a hülye, vagy ez tényleg iszonyat nagy gerinctelenség?
Adódnak ilyen helyzetek, én is átestem egyen, hogy a legjobb haverommal "osztozkodtunk" valakin, ill. hát ebből lettek a viták, de aztán hála istennek elcsendesült a dolog, amikor ő is talált magának valaki olyat akibe nagyon szerelmes lett.
Mindenesetre ha az alatt startolt rá, miközben ő tudta mit érzel iránta, akkor azért kicsit bunkó sztem.
Hát, sajna jobbat nem tudok mondani, mint hogy felejtsd el...
Ha egy lány, azt mondja, hogy csak "legyünk barátok" akkor nem akar semmit nagy valószínűséggel!
Ez az egyik verzió...
A másik, meg hogy azt akarja, hogy pedálozz érte egy kicsit! Ha látja, hogy nem adod fel a dolgokat, akkor lehet, hogy majd belejön a dolgokba.
Régebben Én is sokszor rontottam el azt, hogy a kapcsolat, mielőtt kialakulhatott volna, átment barátságba...
De ha egyértelmű jeleket adsz, persze burkoltan már az elején, akkor tudni fogja, hogy komolyan gondolod, ezt a későbbiek során ne felejtsd el...
pff ... az olyan 'haver' ameik a nőmre hajt, az nem haver..
én a haveromnak/barátomnak csak jót kivánok, azaz boldogságot , és ezt elvárom cserébe is.. és megadják.
Milyen haver az, aki úgy hajt rá egy lányra, hogy tudja, a haverjának is tetszik, sőt, már próbálkozott is nála?
1.: az ilyet meg szokás beszélni egymással
2.: tele van a világ szebbnél szebb lányokkal
3.: nem, nem tudom szavakba önteni...
Gerinctelenség, szerintem nem te vagy a hülye.
Érdekes egyébként a nézőpont. :-)
Van egy A jelű srác, aki haverja a B jelű srácnak. B tudja, hogy A-nak ki tetszik. A jelű ráhajt a csajra, a csaj visszautasítja. Ezt B meg tudja, ő is rástartol a csajra.
A jelű véleménye: Mekkora k*csög paraszt, rástartol arra a csajra, aki nekem tetszik.
(komment: ki nem sz@rja le, hogy kinek ki tetszik, hogyha a csaj nem akar tőle semmit)
B véleménye: Már régóta tetszik ez a csaj, de tudom, hogy a haveromnak is. Hagyom érvényesülni. Na rástartolt a srác. Hoppá a csaj visszautasította? Akkor hagyom kicsit ülni a dolgot, majd én is rástartoltok, hátha nekem nagyobb szerencsém lesz.
Csaj véleménye: Engem mindig csak a hülyék találnak meg?
A történet kitalált. A valósággal történő bármiféle egyezése csakis a véletlen műve!
10:31-es: a kérdésben szereplő igencsak hasonló történetet vizsgáljuk a kiinduló ponttól, a végeredmény ismerete nélkül. Ráhajtott a srác jelöltjére...
Namost, mi történt volna, ha történetesen összejönnek?
Szóval ezért gerinctelenség.
Mert ha a haveromnak nem sikerült, akkor vagyok annyira szolidáris, hogy nem ugrok be a képbe, avagy a levesbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!