Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk, mert majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk, mert majd 30ezret költött a promóciós pultnál a Tescoba. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Elköltöztem.

Jelenleg ott tartok, hogy azon malmozok ezt hogy tudom megoldani.

A barátommal 5 éve vagyunk együtt. Még diákok voltunk mikor összejöttünk, én már lakást vennék és ő is, de valamire mindig elbbsza a pénzét.

A minap 30ezret hagyott ott a tescoban a promos pultnál 2 rámenős eladó miatt. Meg akart vele lepni, de egyrészt irtó büdösek, másrészt 30ezret 4 db parfümre, meg egy autóillatosítóra, ne haragudj.... Így nem maradt arra pénz, hogy hó végén elmenjünk együtt moziba, meg egy nadrágra sem, amit már hónapok óta nézeget az egyik üzletbe.

Szerintetek? Ő is megharagudott rám, mondván semminek sem tudok örülni, hiába akar meglepni. Én örültem volna egy kempingnek a hosszú hétvégén avgy egy közös főzőcskének itthon.... 4 hónappal ezelőtt elhagyta a fizetése felét, kiesett a zsebéből.

Én gyerekesnek és meggondolatlannak tartom őt, de emellett természetesen imádom őt. Kicsit tartok attól hogy sosem fog felnőni. Mégis hogy adjak megtakarítási tanácsot egy felnőtt embernek, aki megharagszik ha próbálok neki segíteni. (mindent kioktatásnak vesz, hiába próbálom a legfnomabban megközelíteni a dolgot). Szerintetek?

2017. ápr. 10. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
"elhagyta a fizetése felèt, kiesett a zsebéből"... nyilván....
2017. ápr. 10. 19:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Fúú a Tesco-s parfümösök az én barátomat is rászedték :D Bár ott "csak" 15 ezer volt a 4 db, de ezek is mind büdösek és gagyik (nem is parfüm, hanem toilette, ami még a legmárkásabból is max párezer Ft. Mi együtt voltunk akkor, és az eladók látták rajtam, hogy nem vagyok rá vevő, ezért a barátomat célozták be elég rámenősen... Megértem, ha emiatt haragszol, mert azt a pénzt ezerszer értelmesebb dologra is lehetett volna költeni. Egyébként hány éves, hogy ilyen felelőtlen?
2017. ápr. 10. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
Ki mint veti ágyét, úgy alussza álmát.
2017. ápr. 10. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Ja igen, "elhagyta a fizetése felét"...Ezt az én barátom is bejátszotta. Nem biztos, hogy igazat mond...

2-es voltam

2017. ápr. 10. 19:06
 5/14 anonim válasza:
100%
A barátodat jól átbaszták, mert ezek a parfümök irtó gatyik és vannak helyek ahol pár száz forinttért meglehet őket venni. :)
2017. ápr. 10. 19:10
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

"4 hónappal ezelőtt elhagyta a fizetése felét, kiesett a zsebéből. "

ELég naív vagy.

2017. ápr. 10. 19:11
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszike...a lényegre tapintottatok rá....

Tényleg elhagyta, ezt videófelvételen láttam mert a rendőrségre mentünk. Akkor azt hittük kirabolták, de nem...

2017. ápr. 10. 19:28
 8/14 Estádio de Felchút ***** válasza:
80%
Simán kieshet a fizetés fele az ember zsebéből. Elég egy görbe este, és már ki is esett...
2017. ápr. 10. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Min. 40 000 a fizetés fele (bár gondolom több). Az csak úgy nem esik ki az ember zsebéből, pláne, hogy nem is rakja simán csak a zsebébe.

De ha mégis igaz, akkor a barátod egy balf sz

2017. ápr. 10. 20:09
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Hány éves? Egy barátnőm exférje is ilyen volt :( Nem nőtt fel... Már 35 éves, jó fizetés, de hónap végén a szülei segítik ki. Nem nagyom tudsz vele mit kezdeni szerintem.
2017. ápr. 10. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!