Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk, mert majd 30ezret költött a promóciós pultnál a Tescoba. Szerintetek?
Elköltöztem.
Jelenleg ott tartok, hogy azon malmozok ezt hogy tudom megoldani.
A barátommal 5 éve vagyunk együtt. Még diákok voltunk mikor összejöttünk, én már lakást vennék és ő is, de valamire mindig elbbsza a pénzét.
A minap 30ezret hagyott ott a tescoban a promos pultnál 2 rámenős eladó miatt. Meg akart vele lepni, de egyrészt irtó büdösek, másrészt 30ezret 4 db parfümre, meg egy autóillatosítóra, ne haragudj.... Így nem maradt arra pénz, hogy hó végén elmenjünk együtt moziba, meg egy nadrágra sem, amit már hónapok óta nézeget az egyik üzletbe.
Szerintetek? Ő is megharagudott rám, mondván semminek sem tudok örülni, hiába akar meglepni. Én örültem volna egy kempingnek a hosszú hétvégén avgy egy közös főzőcskének itthon.... 4 hónappal ezelőtt elhagyta a fizetése felét, kiesett a zsebéből.
Én gyerekesnek és meggondolatlannak tartom őt, de emellett természetesen imádom őt. Kicsit tartok attól hogy sosem fog felnőni. Mégis hogy adjak megtakarítási tanácsot egy felnőtt embernek, aki megharagszik ha próbálok neki segíteni. (mindent kioktatásnak vesz, hiába próbálom a legfnomabban megközelíteni a dolgot). Szerintetek?
Ja igen, "elhagyta a fizetése felét"...Ezt az én barátom is bejátszotta. Nem biztos, hogy igazat mond...
2-es voltam
"4 hónappal ezelőtt elhagyta a fizetése felét, kiesett a zsebéből. "
ELég naív vagy.
Köszike...a lényegre tapintottatok rá....
Tényleg elhagyta, ezt videófelvételen láttam mert a rendőrségre mentünk. Akkor azt hittük kirabolták, de nem...
Ez hülyeség. Min. 40 000 a fizetés fele (bár gondolom több). Az csak úgy nem esik ki az ember zsebéből, pláne, hogy nem is rakja simán csak a zsebébe.
De ha mégis igaz, akkor a barátod egy balf sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!