Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiben felmerül a szakítás gondolata, az már nem jó? Vagy ez minden kapcsolatban normális?
Pünkösdkor együtt töltöttünk egy hetet, nagyon jól éreztük magunkat.
Igaz az idő alatt még én ott voltam 2x bement 12 órát dolgozni, de ettől független én feltaláltam magam.
Megsütöttem életem első pizzáját egész jól.
Beszélgettünk a összeköltözésről, amit mindketten akarunk, bár akkor picit másnak láttam az arcát.
Mikor megkérdeztem mi a baj, vagy Ő mit szeretne azt mondta, nincs semmi baj, egyértelmű hogy mit szeretne ne akarjam mindig ezt hallani.
Aztán pünkösd után én visszajöttem (nem egy városba lakunk) és volt egy idő hogy 4 napig nem tudtam róla semmit, se telefon semmi, lehet hogy ez váltotta ki belőle?
Kicsit hűvös lett.
Meg tudtam valakitől hogy azt mondta neki valószínű szakítani fog velem.
Nem értem mért?!
Itt állunk nem messze az összeköltözéstől.
Anyukájával beszélgettem telefonon csak úgy, azt mondta a párom tervezi,hogy jön föl hozzám.
Nagyon vár engem, mikor megyek le, beszéljük meg a összeköltözést.
Tehát az anyukája nem sejt semmit.
S egyelőre még én sem akarom letámadni, megvárom, milyen lesz a viselkedése amikor együtt leszünk.
Mi történhetett, tényleg szakítás lesz a vége?
Hogyan lehet elűzni a szakítás gondolatát?
Persze mielőtt összeköltöznénk beszélnék vele, s remélem tényleg nincs semmi baj, nagyon szeretnék vele együtt lakni 4 év együtt járás után.
Kissé hasba rúgna hogy ha nem történne meg az összeköltözés, mert én szeretném kipróbálni, de ha bajok vannak, akkor lehet hogy jobb előtte megtudni, mint összeköltözés közbe.
Igaz kompromisszumot kell kötni, hisz 12 órát dolgozik, nem tudom mennyire volna kivitelezhető az együttélés, hogy ha most így felmerül benne egy-egy gondolat, mi lesz ha együtt élünk, de még is keveset találkozunk a lakásba?
s ha egy külső harmadik félnek mondja hogy lehet hogy szakít velem?
Annak sincs jelentősége?
de van. már nagyon menne.
sajnálom (:
ma 20:38
nem férfi munkatársnak
vagyis nem nőnek mondta.
hanem egy férfi munkatársának
Szerintem, ha felmerül, akkor ott már gond van. Még nem nagy, de van. És minél hamarabb beszéljétek meg a dolgot. Nyugodtan mond el neki mit érzel, hogy ez nem jó így stb.
Ha már vele akarsz együtt élni, akkor ez nem vicc kérdése, és főleg nem lehet elnyomni a dolgokat. Plusz nem kell attól félni, h. jajj, de mi van, ha mégis szakít, mert akkor az egy elkerülhetetlen dolog. És jobb most, mint 3 év múlva.
Igen beszélni fogok vele, de most még megvárom milyen lesz a találkozásunk a viselkedése, nem akarok rögtön neki esni.
Aztán bízom benne, hogy azt követő héten hogy Ő jön, lemehetek hozzá és akkor beszélhetünk dolgokról, addigra nekem is lefolyik egy-egy dolog itthon.
Ráadásul azért is fontos volna hogy hogy állunk, mert akkor nem lépek ki a munkahelyen.
Bár azért kérdezte, hogy vissza megyek e dolgozni a melóhelyre nyáron.
S kérdeztem mért kérdezi, azt válaszolta csak kíváncsiság.
akkor ne görcsöljek engedjem kicsit el magam, elég feszült vagyok.
A napokba azért változott a kommunikációnk telefonon és próbálok ebbe kapaszkodni.
Meg abba hogy tudja, hogy szeretem. és ha vége a stressz időszakomnak akkor megnyugszom és minden olyan lehet mint régen.
Azért az iwiw-re nem hagyatkoznék, hogy ott most módosított egy két dolgot magáról, munkahely, telefonszám, stb.
S családi állapot hogy kapcsolatban azt eltüntette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!