Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3 közül melyik számít a legtöbbet a nőknek?
Na akkor mondok nektek valamit. Pont most küldtem el egy srácot a sunyiba azzal, hogy nekem ne nagyzoljon itt a kocsijával meg hogy mennyi a fizetése, mert a kutyát nem érdekli. Mondtam neki, hogy ha ilyen kis szánalmas p****nak nézel, akit ennyivel le lehet venni a lábáról, akkor semmi beszélni valónk nincs. Mellesleg osztálytársnőim (gimis csajok) közül többen is szakmunkás srácokkal jártak, nem érdekelte őket a pénz.
Amúgy annyi helyen lehet ezt hallani, hogy "nőket a pénz"...hát akkor nekem szerencsém van, én még nem sok ilyen emberrel találkoztam, de lehet, hogy azért, mert nem nagyvárosban élek, fene tudja.
Soha nem voltam oda a menő kocsikért, sem a plázáért. Nem vártam el, hogy menő éttermekbe vigyenek, stb. Ez nem is változott az évek során. Sőt, ha valaki a pénzével vág fel azt elküldöm a fenébe, főleg, ha megsem dolgozott érte.
VISZONT Elérkeztem abba a korba, mikor már arra kell gondolnom, hogy a férfi, akivel le akarom élni az életem mennyire képes megteremteni azt a hátteret, ami egy család alapításhoz kell. Én úgy gondolom, hogy a nőnek is dolgoznia kell, de a férfinak kell elsődlegesen a családfenntartónak lenni. Ehhez pedig az kell, hogy dolgozzon meg a pénzért és tudjon takarékoskodni. Nekem fontos, hogy olyan férfi legyen már mellettem, akivel lehet tervezni a közös lakást és a gyereket. Ezekhez pedig biztos anyagi háttér kell. Tökéletesen mindegy, hogy mennyire kedves a srác, ha közben elárverezik a házunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!