Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 3 közül melyik számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 3 közül melyik számít a legtöbbet a nőknek?

Figyelt kérdés
1 ha sok pénzed van 2. ha jól néz ki egy srác 3. ha rendes és kedves a természete
2010. jún. 9. 17:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Na akkor mondok nektek valamit. Pont most küldtem el egy srácot a sunyiba azzal, hogy nekem ne nagyzoljon itt a kocsijával meg hogy mennyi a fizetése, mert a kutyát nem érdekli. Mondtam neki, hogy ha ilyen kis szánalmas p****nak nézel, akit ennyivel le lehet venni a lábáról, akkor semmi beszélni valónk nincs. Mellesleg osztálytársnőim (gimis csajok) közül többen is szakmunkás srácokkal jártak, nem érdekelte őket a pénz.

Amúgy annyi helyen lehet ezt hallani, hogy "nőket a pénz"...hát akkor nekem szerencsém van, én még nem sok ilyen emberrel találkoztam, de lehet, hogy azért, mert nem nagyvárosban élek, fene tudja.

2010. jún. 13. 19:57
 22/29 anonim válasza:
Szerintem elsősorban az számít hogy kedves és rendes legyen de az sem árt ha jól néz ki az illető mert ha valaki jól néz ki és közben meg egy bunkó paraszt azzal nem lehet mit kezdeni! De ugyanakkor az is számít nekem hogy ne legyen tök csóró a srác mert hogy néz már ki az hogy elhív pl. fagyizni és magadnak fizeted a fagyit XD
2010. jún. 13. 20:06
 23/29 anonim ***** válasza:
A kérdés nagyon lesarkítja a dolgot és igazából nem hagy igazi választási lehetőséget. Önmagában ugyanis egyik sem elég, nem lehet jól választani. Persze, szinte mindenki kihagyta az első pontot, hiszen itt mindenki olyan kedves, különleges nő, akinek a pénz egyáltalán nem számít. Képmutatás!
2010. jún. 13. 20:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Utolsó! Mindenki magából indul ki...attól hogy te nem tudod elképzelni, hogy vannak korrekt emberek, hidd el, hogy vannak! Ne a pláza****k után szaladgálj, akkor majd normális lányt is fogsz találni. Ennyi.
2010. jún. 13. 20:25
 25/29 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam oda a menő kocsikért, sem a plázáért. Nem vártam el, hogy menő éttermekbe vigyenek, stb. Ez nem is változott az évek során. Sőt, ha valaki a pénzével vág fel azt elküldöm a fenébe, főleg, ha megsem dolgozott érte.

VISZONT Elérkeztem abba a korba, mikor már arra kell gondolnom, hogy a férfi, akivel le akarom élni az életem mennyire képes megteremteni azt a hátteret, ami egy család alapításhoz kell. Én úgy gondolom, hogy a nőnek is dolgoznia kell, de a férfinak kell elsődlegesen a családfenntartónak lenni. Ehhez pedig az kell, hogy dolgozzon meg a pénzért és tudjon takarékoskodni. Nekem fontos, hogy olyan férfi legyen már mellettem, akivel lehet tervezni a közös lakást és a gyereket. Ezekhez pedig biztos anyagi háttér kell. Tökéletesen mindegy, hogy mennyire kedves a srác, ha közben elárverezik a házunkat.

2010. jún. 13. 20:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Hiába is hazudnék,egyértelmű,hogy 2. bár ha a többi is megvan az a legjobb.
2010. jún. 13. 20:38
 27/29 anonim ***** válasza:
3 az a legfontosabb, a 2 azért butaság mert ha szerelmes vagy, akkor a párod látod a legszebbnek 1 jó ha van, de csak pénzért nem lennék együtt senkivel
2010. jún. 13. 20:42
 28/29 anonim ***** válasza:
2.
2010. jún. 13. 22:24
 29/29 anonim ***** válasza:
4!!!!
2010. jún. 13. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!