Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 3 közül melyik számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 3 közül melyik számít a legtöbbet a nőknek?

Figyelt kérdés
1 ha sok pénzed van 2. ha jól néz ki egy srác 3. ha rendes és kedves a természete
2010. jún. 9. 17:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Bírom a sok nyomorék, érzelmileg fejletlen p*cskaktuszokat..., akik azt állítják, minden nőnek a pénz a legfontosabb...

Tudjátok kis f@szfejek...talán nem a pénzéhes kurv@k után kellene futni és akkor megismernétek normális értékrenddel rendelkező nőkkel/lányokkal...

Kérdezőnek: Nekem ha hiszed, ha nem, nem fontos a pénz, az a lényeg, hogy azért ne legyen egy hajléktalan...de nem érdekel, mivel nem szoktam elvinni a pasijaimat bevásárló körútra...én mindent magamnak veszek...nem tartatom ki magam, mint egy kurv@...

Szóval szerintem a 3. a fontosabb aztán a 2., mert hiába néz ki jól valaki, ha egy tapló állat...

Bár ha azt vesszük nekem a 3. is kevés...nekem a legfontosabb, hogy legyen kisugárzása és legyen magabiztos:) aztán jöjjön a 3. ...legyen kedves és rendes...és azért az sem hátrány ha jól néz ki:)

19L

2010. jún. 9. 17:59
 12/29 anonim ***** válasza:

Az már alapba nem jó, ha egy csaj azért jár egy fiúval, mert sok pénze van, és mindent megkaphat. Valamelyik gazdag pasik/csajok egyébként meg nagyon elhanyagolják magukat (egyik haverom is ilyen, szóval tapasztalat.) nem nagyon törődnek a fogmosással, a napi tisztálkodás épphogy megvan.

Egyébként nekem a 2 és a 3. Nem kell annak az izompacsirta, minden csaj kedvencének lennie, de azért ne legyen egy múltszázadbeli, öregesen öltözködő pasi. És persze legyen ápolt, és ne csak a szexen járjon a feje.

2010. jún. 9. 18:10
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

marha jó h megint azt hiszik egyesek, h a nőknek csak a pénz kell. menjen az ilyen a p*csába, pont ezért nincs SENKIJE. hát meg is érdemli.

nekem például a pénz egyáltalán nem fontos. akkor is együttlennék a párommal, ha x összeggel kevesebb lenne neki. nekem a 3. a legfontosabb, de a második sem elhanyagolható.(:

2010. jún. 9. 19:08
 14/29 anonim ***** válasza:
2 és 1 együtt. rondákkal és önbizalomhiányosokkal nem kezdek. bocsi.
2010. jún. 9. 19:48
 15/29 anonim ***** válasza:
2 és 3.
2010. jún. 9. 21:51
 16/29 anonim ***** válasza:
a 3. és a 2.:D mert nagyon fontos, hogy ne bunkózzon, és megértsen:) viszont fontos a külső is, mert látod, hogy törődik magával, plusz a külső vonzalom elengedhetetlen:D
2010. jún. 11. 17:52
 17/29 anonim válasza:
Nekem a harmadik. Utána a második és utána az első
2010. jún. 13. 19:03
 18/29 anonim ***** válasza:
2. és 3.
2010. jún. 13. 19:33
 19/29 anonim ***** válasza:

3.

2. csak olyan szinten, hogy legyen ápolt

1.-> lehet furán fog hangzani, de én jobban örülök annak, ha a srác nem tartozik a gazdag körökbe...

2010. jún. 13. 19:33
 20/29 anonim ***** válasza:
mind 3 egyszerre de amúgy a 3-as a legfontosabb :)
2010. jún. 13. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!