Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3 közül melyik számít a legtöbbet a nőknek?
Bírom a sok nyomorék, érzelmileg fejletlen p*cskaktuszokat..., akik azt állítják, minden nőnek a pénz a legfontosabb...
Tudjátok kis f@szfejek...talán nem a pénzéhes kurv@k után kellene futni és akkor megismernétek normális értékrenddel rendelkező nőkkel/lányokkal...
Kérdezőnek: Nekem ha hiszed, ha nem, nem fontos a pénz, az a lényeg, hogy azért ne legyen egy hajléktalan...de nem érdekel, mivel nem szoktam elvinni a pasijaimat bevásárló körútra...én mindent magamnak veszek...nem tartatom ki magam, mint egy kurv@...
Szóval szerintem a 3. a fontosabb aztán a 2., mert hiába néz ki jól valaki, ha egy tapló állat...
Bár ha azt vesszük nekem a 3. is kevés...nekem a legfontosabb, hogy legyen kisugárzása és legyen magabiztos:) aztán jöjjön a 3. ...legyen kedves és rendes...és azért az sem hátrány ha jól néz ki:)
19L
Az már alapba nem jó, ha egy csaj azért jár egy fiúval, mert sok pénze van, és mindent megkaphat. Valamelyik gazdag pasik/csajok egyébként meg nagyon elhanyagolják magukat (egyik haverom is ilyen, szóval tapasztalat.) nem nagyon törődnek a fogmosással, a napi tisztálkodás épphogy megvan.
Egyébként nekem a 2 és a 3. Nem kell annak az izompacsirta, minden csaj kedvencének lennie, de azért ne legyen egy múltszázadbeli, öregesen öltözködő pasi. És persze legyen ápolt, és ne csak a szexen járjon a feje.
marha jó h megint azt hiszik egyesek, h a nőknek csak a pénz kell. menjen az ilyen a p*csába, pont ezért nincs SENKIJE. hát meg is érdemli.
nekem például a pénz egyáltalán nem fontos. akkor is együttlennék a párommal, ha x összeggel kevesebb lenne neki. nekem a 3. a legfontosabb, de a második sem elhanyagolható.(:
3.
2. csak olyan szinten, hogy legyen ápolt
1.-> lehet furán fog hangzani, de én jobban örülök annak, ha a srác nem tartozik a gazdag körökbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!