Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3 közül melyik számít a legtöbbet a nőknek?
3
de egyetértek az előttem szólóval nem árt, ha közben a srác add a külsejére nem kell, hogy jól nézzen ki, de ápolt legyen
hát a 2. és a 3. majdnem egy helyen áll nálam :D
a pénz annyira nem fontos. ne legyen csóró. ha úgy jön megtudjuk hívni egymásr egy fagyira, vagy egy sütire. vagy egyéb kis apróságokra. meg szülinapon tudjon venni nekem egy nagyon apróságot. akár 200 Ft is lehet. az nem érdekel, hogy mennyi csak tőle legyen. még akár egy autómatás plusjáték is lehet. ahogy én is vennék neki ajándékot szülinapra :D
de nekem inkább a külső és a belső a fontos.
L/18
"MINDEN NŐRE IGAZ KIVÉTEL NÉLKÜL. Aki azt mondja, hogy nem így van, az hazuidik."
Rám speciel nem igaz :D Gazdag családban nőttem fel, és több kárt okoz a pénz, mint hasznot. Nekem a 3. számít a legjobban, és utána a 2., de persze nem szeretném, ha a párom több időt töltene a fürdőszobában, mint én :D Csak legyen annyira igényes, hogy borotválkozzon, használjon dezodort, mosson hajat, és vágjon körmöt rendszeresen, valamint járjon tiszta ruhákban. Ennél több nem is kell számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!