Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a nők elvárják a férfitól a férfias szerepeket, de ők már nem akarnak női szerepeket teljesíteni?
"Téged mi akadályoz? Azt akarod, hogy az, akit elvileg a legjobban szeretsz körülötted ugrándozzon miközben te gondtalanul netezel?"
De miért fordítod ki amit mondok? Haragszol rám vagy mi? Én tudok házias és gondoskodó lenni férfi létemre is,akkor miért háborodsz fel azon,hogy ezt egy nőtől is elvárom?
" Egy kapcsolat nem arról szól, hogy mennyire vagytok képesek kinyalatni a s...ggeteket egy nővel tradicionális ""értékek"" címszó alatt, hanem arról, hogy lehetőleg annyi terhet vegyél le a társad válláról, amennyit tudsz, hogy mindkettőtök élete a lehető legkönnyebb legyen."
Éppen erről szólnak a nemi szerepek,hogy kiegészíti a másikat.Meg persze van ennek ösztönös része is,hogy a nőnek ösztönösen az a férfi tetszik,aki férfias dolgokban jártas,gyakorlatias. Mi férfiak pedig a gondoskodó,kedves,házias nőket részesítjük előnyben.Persze általánosságban,kivételek lehetnek.
"Mert ha szeretsz valakit, akkor nem akarod hogy a csicskád legyen. Logikus, nem? Hát sokaknak sajnos nem... Ha a munkamegosztás neked sok, akkor nem biztos, hogy alkalmas vagy egy kapcsolatra."
Miért lenne a csicskám,ha önként rendelkezik olyan tulajdonságokkal,amik női értékek is egyben? Én ugyanezért a férfias értékeket teljesítem,önként,mert úgy érzem jól magam,ha férfiként megállom a helyem. Ő pedig nőként. Hol van itt csicskáztatás? Miért vagy ilyen lenéző egyébként?
ma 16:13
Felnőtt minták nélkül valóban nehéz elsajátítani a szerepeket. Úgy gondolom a sok válás,a csonka családok megjelenése erősen hatott erre a jelenségre..
"De mik a férfias szerepek, amikről beszélsz? Egyedül élek lakásban, egyedül csőtöréskor kellett szerelőt hívni, minden másra ott vagyok én."
Ha a női szerepek átalakulása azzal járt, hogy megszűntek a kizárólagosan férfi szerepek, akkor tudomásul kell venni, hogy ma már kizárólagos szerepek csak a női oldalon vannak (leginkább biológiai szükségszerűségből).
De biológiailag nem csak a férfi képes polcot fúrni, a nő meg nem biológiailag főz.
Két dolog a biológiai, hogy a férfi megtermékenyít, a nő pedig kihordja, szoptatja a gyereket. A többit az emberek osztották le.
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy ledolgozta az idejét, visz neked csokit és virágot nőnapra, csinálsz-e neki egy qrva szendvicset szájhúzkodás nélkül, hogy zabáljon is valamit, mielőtt elmegy befizetni a csekkeket és bevásároltok a vacsorához vagy nem kaphat, mert egy ilyen apró gesztus, hogy te is gondolsz rá/törődsz vele, már ilyen inkvizíciós, boszorkányégetős, júdásbölcsős, májat cestussal simogatós patriarchális elnyomás lenne.
31/f
Nem tudom, hogy annál a kérdésnél végül válaszoltál-e, de megint csak arról van szó, hogy a férfi VESZ, a nő CSINÁL. Csináljon nekem valamit, és én is csinálok neki. Vegyen valamit, és én is veszek.
Vagy az is jó, ha veszek neki kaját? Ha megveszem neki a kedvenc szusiját?
(Fizesse online a csekkeket, és lesz ideje szenyát csinálni.)
Fszomat a nőnapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!