Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira magányos vagyok. Nem tudom mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kapcsolatom, ami eddig teljesen rendben volt. Viszont mostanaban a párom hanyagol, nem is vagyunk kettesben, mindig fontosabbak a barátai, a csalàdja..én meg teljesen magányos és elhanyagolt vagyok..megcsak a baràtaimmal sem tudok beszelnè.
A szex sem jó, a nadràgom térdig letolja, kutyaban lök párat és ennyi..
Próbálom a kapcsolatunk javítani ee már nem igazán tudom mit és hogy kéne? Közös programokat szerveztem, meg ilyesmi..Segítsetek mit tehetnek meg?
2018. márc. 4. 20:10
11/12 anonim válasza:
25 éves, de nem férfi, éretlen hülyegyerek. Ha ténylegesen magányos leszel (a szakítás után, aminek igencsak ideje van) legalább ezektől a megalázó dolgoktól megszabadulsz, meg lesz esélyed egy rendes férfi társaságához is.
12/12 anonim válasza:
Az oldal varázsa, sok pasi nem talál barátnőt. De egy ilyen embernek van. Ki érti a világot? Kérdező minden ujjadra, 10 pasi jut, ha a sok keserűség nem emésztett fel kűlsőleg is. Ha igen akkor csak 5. De tényleg van esélyed boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!