Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha magányos vagy?
Hát, ez szívás. Menj be a szobádba, csukd be az ajtót és sírd ki magad. Mást nem tudsz tenni. Ha megpróbálsz is, akkor sem fog eltűnni a fejedből a gondolat.
20/L
Szar érzés,de lassan túl fogod tenni magad rajta,meglátod.
Próbálj meg elmenni valahova társaságba,nem jó,ha egyedül emészted magad.Vagy találj valami elfoglaltságot,ami leköt,és amit szívesen csinálsz.
Nekem körülbelül 5 hónapba tellett (decemberben lett vége), hogy ne gondoljak állandóan rá. De azért mert én abba a hibába estem, hogy nem engedtem el teljesen, 2 hónapig reménykedtem, hogy rendbe jönnek velünk a dolgok.
Szóval ELSŐ és LEGFONTOSABB, hogy magadban zárd le a dolgokat.
Nekem az, hogy egyből nyitok a lányok felé nem jött be, sokszor csak megnehezítette a dolgokat. Neked sem ajánlom, mivel állandóan hozzá fogod hasonlítani az új lánykákat, ez senkinek sem jó.
Adj kis időt magadnak, döbbenj rá, hogy nélküle is értékes ember vagy. Pl.: kezdj el rendszeresen sportolni, keress hobbit, legyél sokat a természetben. Tűzz ki kisebb célokat, hogy legyen sikerélményed.
(én kerestem munkát, így egyetem és munka mellett egy percem sem volt gondolkodni)
Ha ezek megvannak, és nem jut mindenkiről és mindenről ő az eszedbe itt az ideje ismerkedni. (én pl. egyetemi bulikban kb 10-15 lányhoz oda mentem ismerkedni, ez segít abban, hogy pozitív visszajelzést kapj, hogy érdekelsz másokat is)
Bocsi hogy ilyen hosszú lett, csak próbáltam a tapasztalataimat leírni. Bár gondolom mindenki ezeket tanácsolja. Szóval fel a fejjel.
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!