Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Nektek rosszul esne?
Nem tudom, én nem szívom ezeket így mellre. Hasonló helyzetekben általában én nevetek a leghangosabban magamon. (Volt már nem egy, elhiheted.) De én tudom, hogy a barátaim nem azért nevetnek, mert lenéznek, vagy mert rosszat akarnak, hanem mert vicces a szituáció.
Ami pedig a páromat illeti: a nevetés ragályos, lehet hogy csak azért nevet mert mások is. :) Ha zavar hogy nevetett, említsd meg neki, de semmiképp se ripakodj rá emiatt.
Helyén kéne kezelni és meglátni benne a viccet, mint a többiek. Mindenki mond marhaságokat, én is, mások is, nem ellened szól, ha az ember nevét egy viccen.
31/f
Általánosítasz, magadból indulsz ki.
Örülj, hogy jól érzik magukat. Szerelmemmel mi szoktuk leginkább jól pofán röhögni a másikat. E esetben közölni kell a másikkal a nevetés után, hogy mi a félreértés, és akkor te is nevethetsz. :D
Csak te tudod megbántani magadat. Ne kend másra a te hiányosságaidat.
Nincs mitől megvédeni. Nincs támadás, csak egy komikus helyzet felhasználása.
Kapcsolatotok halálra van ítélve. Előre szóltam.
Nagyon nagyon gyerekek vagytok még. Téged látlak.. Ő pedig össze jött egy ilyennel, szóval a szintkülönbség nem lehet hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!