Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszul esne csajok?
Naná, hogy rosszul esne! Főleg akkor, ha semmi okot nem adtam volna rá, hogy ilyen dolgokat feltételezzen rólam a családja.
Miért utál téged a tesója? Esetleg lehet rá valami indok, hogy ennyire nem vagy neki szimpatikus?
Ő eléggé más típusú lány mint én.
Ő 34 éves,én 21 és ilyen cicababa lánynak gondol,ami nem igaz,mert épp Pesten élek,ők vidéken
És ezért
Érthető, hogy rosszul esik. Ráadásul oka sincs rá, pusztán azért, mert te pesti vagy, nem gondolhat rólad ilyeneket. Te sem gondolod róla azt, hogy paraszt, csak azért, mert vidéken él. (Az már más kérdés, hogy elég nagy parasztság a párod fejét ilyen dolgokkal tömnie és ellened hergelni őt, szóval tulajdonképpen mégis csak paraszt... de nem azért, mert vidéki!)
Figyelj! Ha hosszú távra tervezel a barátoddal, kénytelen leszel a családjával is valami normálisabb viszonyt kialakítani. Már csak azért is, hogy ne beszéljék tele a barátodat a hátad mögött mindenféle hülyeségekkel. Nem túl szerencsés dolog, ha a család ellened hangolja a párodat, épp ezért azt javaslom, próbálj meg beszélni a nővérével. Ülj le vele egy kicsit, csak ti nők egymás között. Talán ha jobban megismer, rájön, hogy mégsem vagy te olyan tipikus "pesti cicababa", mint amilyennek eddig gondolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!