Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élők! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők! Titeket mennyire zavar az intimitás hiánya?

Figyelt kérdés
Néha azt érzem, hogy elveszik teljesen az intimitás a távolság miatt. Pedig vágynék rá. Mintha egy haverral/baráttal beszélgetnék skype-on kötelező jelleggel. Amikor találkozunk is annyira fura, idegennek érzem a közelségét.

2018. márc. 2. 22:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, azt szoktam is érezni ha erről beszélgetek emberekkel akik voltak már távban, hogy nem való mindenkinek.

Mert oké, hogy a technikával annyit beszélhetünk amennyit akarunk, de őszintén szólva ezt a barátaimmal is meg tudom tenni. Viszont a párommal egyéb dolgokat is szeretnék nyilván, és nem csak a szex miatt mondom, hanem ahogy írtam is, az intimitás hiányzik. Közös élmények, így olyan, mintha két különálló párhuzamos életet élnénk.

Persze nem mindegy, hogy egy hét vagy 1-2 hónap marad ki a találkozások között. Nálunk havi 1, ha nagyon jól megy minden 2 találkozás van, de sajnos egyre inkább látom a végét a dolognak, ezért is írtam ki a kérdést, érdekelt más, hogy van ezzel.

Köszönöm a válaszokat! (viszont ha lesz még hozzászólás a továbbiakban kerüljük egymás sértegetését)

2018. márc. 3. 00:57
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
szia! nem az első távkapcsolatomban élek, most az a különbség, hogy nem pestivel, hanem egy Hollandiában élő férfi a párom. szóval az intimitás: miért ne lehetne skype-on vagy viberen játszani? XD legyetek kreatívak, a nők is tudnak maguknak örömet szerezni, sőt ;-) nem kell annyira prűdnek lenni. mi szoktunk néha játszani online, persze felvétel nem készül rólunk, de van sok képe a páromnak rólam és nekem is róla és ha hallom a hangját igenis beindít. most 5hetente talizunk, ami kva sok idő nélküle. a személyes tapasztaltom, hogy össze kell előbb utóbb költözni vagy egy városba legalábbis. én áprilisba költözök ki hozzá, már meló is lesz. ha igazán akarjátok átvészelitek a megpróbáltatásokat. nekem volt pasim aki a 25 km-t!! messzinek tartotta, az ilyen menjen kukába. a mostani párom levezetett egészen hozzám az első randi miatt. :) megfelelő partnerért meg kell dolgozni, a kapcsolat mindennapján.
2018. márc. 3. 06:55
 13/18 anonim ***** válasza:
7%
Koztunk tobb ezer kilometer van, de meg sosem ereztem ilyesmit. Viszont azt nagyon birom, amikor idegenek, akik semmit nem tudnak rögtön ledegradaljak a kapcsolatunkat... eleg vicces. Aki akarja, az mukodteti az ilyet, es tesz erte. Mindenkinek olyan part kivanok, aki tenyleg kepes erte akkora aldozatokat hozni, mint ami egy ekkora tavval rendelkezo kapcsolatba kell. Mert bizony ez olyan ritka, es nagyon keveseknek adatik meg. Pont ezert sosem cserelnem le a sarki Jozsira, akinek annyi az elonye, hogy 10 meterre lakik (aztan ha erofeszitest kell hoznia ertünk hogy eljen a kapcsolat, akkor meg lehet hogy cseszik ra). Tavkapcsolat kizarolag azoknak valo, akik tudjak a masikrol, hogy "Igen, ö az!". Aki meg meg nem erezte az, az ugyis csak a sajat viszonyaibol tud kiindulni, amiknek az elso komolyabb problemanal ugyis vege van.
2018. márc. 3. 07:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Kb 350 km-re lakott tőlem a másik fél.

Az intimitás hiánya... hááát. Szerintem nem sokkal volt több intimitás amikor együtt voltunk sem.

Sokat beszéltünk ilyenekről, az elején a végére meg már elment tőle a kedvem, mert csak szavakkal dobálózni felesleges ha nincs tett.

2018. márc. 3. 10:04
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
szájberszex?
2018. márc. 3. 11:23
 16/18 A kérdező kommentje:

Volt már komoly kapcsolatom, együttélés is, nem az első problémánál szakítottunk. Az összeköltözés jó darabig nem megoldható, bizonyos okok miatt helyhez vagyunk kötve mindketten.

Amúgy nem csak a szexről szól, lehet kamerázni, telefonszexelni, csináltuk is, de nem pótolja a tényleges érintést. Az intimitás nem csak erről szól szerintem. Ahogy írtam így közös programok se nagyon vannak, szeretnék a párommal elmenni színházba, koncertre, nyaralni vagy csak úgy ha szép az idő spontán sétálni egyet, mivel ez előző kapcsolatokban megvolt, nagyon hiányzik. Tényleg lassan azt érzem, hogy inkább vagyok egyedülálló, mert néha annak érzem magam, ebben a helyzetben.

2018. márc. 3. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, en vagyok aki 150km-re lakok a paromtol. Azt irod szeretnel elmenni szinhazba, setalni vele...ertem en, szeri.tem ez lehetseges, csak tobb logisztikat igenyel, nyilvan egyszerubb lenne, ha kozelebb elnetek, de nem is olyan biztos.

A kornyezetemben azt latom, aki egyutt lakik a parjaval, annak sincs tobb ideje a minosegi egyuttletre. Egyik baratnom ferje a varosban dolgozik, o pedig minden reggel egy masik varosba utazik, mire hazaer, este het ora, mellette ejszakazik is neha, hidd el, orulnek ha latjak egymast, ok se mennek setalni minden este. Masik baratnomeknek sajatceguk van ket kihelyezett bolttal, az egyik a fovarosban a masik a varosban ahol elnek, kb. 120km-re. Minden nap kettejuk kozul az egyik a fovarosba utazik, a masik a lakhelyukon levo boltban van, mivel eg kezdo vallalkozas,szukseg van ra hogy ott legyenek. A fovarosi bolt 8kor zar, utana meg masfel ora haza..a het 6 napjan...vagy van baratnom, aki 10 eve egyutt van a most mar ferjevel, a ferje 10 eve kulfoldon dolgozik, pentek este jon, vasarnap delutan utazik vissza, mikor epp otthon van, akkor sem csak egymas korul forog az idejuk. Kisgyerekuk van, szoval a no a gyerekkel van, foz, takarit, a ferfi rendezi a kertet, a haszonallatokat, a ferfimunkat. Szinten heti par ora jut csak, amit kettesben toltenek.

Szoval hidd el, az eletben semmi se egyszeru, es a legtobb ember tobbet lenne a parjaval, mint amennyit lehet. Ritkan adatik meg, hogy 9-17 munkaidoje van mindkettotoknek, utana meg csinaltok amit akartok, kettesben. Akinel meg ez van, lehet kicsit szabadulna a parjatol, es tobb idot toltene egyedul,vagy elne a hobbijanak.

2018. márc. 3. 17:27
 18/18 anonim ***** válasza:

5ös, több, mint egy éve összeköltöztünk és 1000km-ről kezdtük két éve.

Kérdező: nagyon rossz volt mindig az a három hét, amikor külön voltunk, de amikor végre találkozhattunk, szétkaptuk egymást. Órákig, éjszakába nyúlóan szeretkeztünk, öleltük-csókoltuk egymást, sokszor 3-4 napig alig mozdultunk ki, csak filmeztünk, szeretkeztöünk, bújtunk.

És amikor el kellett válni, maga a pokol volt, a beszélgetéseinket alig vártuk, stb.

Nálatok csak barátság van, ahogy olvasom, mi alig vártuk, hogy találkozhassunk végre.

2018. márc. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!