Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti parotok szokott fullenteni? Zavar titeket?
Exem simán a szemembe hazudott, hát, nem véletlen az exem.
Mikor rájöttem a sokadik apró dolgára, akkor leültettem, elmondtam, hogy tudom a kamuzásait és befejeztem vele.
Ennyi, aztán persze magyarázkodott, de kit érdekel? Csalódtam benne.
Ugyanilyen volt az exem.
Az ilyen fullentesek ida vezettek, hogy meggyuloltem. Szivbol.
Eloszor csak tehetetlen haeagot ereztem. Mert hulyenek nezett. Es ha valamivel lebukott, akkor is egbekialtoan primitiv, pofatlan modon probalta meg kidumalni. De tenyleg, ilyen "zõld az ég" szintű vitaink voltak mar a vegen.
De tenyleg. Es amikor a hazugsagra ratesz egy kovetkezot, rezzenestelen arccal, es meg o van megsertodve...
Szoval eloszor haragudtam. Aztan egyre jobban haragudtam, ahogy ezek halmozodtak.
Aztan egy ponton meggyuloltem, otthagytam, es azota sem alltam szoba vele. Szo szerint. Ennek 1.5 eve.
Utolso vagyok. Az en exem szerintem szimplan elmebeteg. Legalabb is en semmi ertelmes magyarazatot nem talaltam a hszugsagaira. Tok hulyesegekben hazudott, es igazabol semmivel nem volt elorebb.
Pontosanbban, utolag rajottem, hogy a sajat exfelesegerol meg noirol is hazudott, hogy befeketitse oket. Ezt a reszt ertem, utalja oket es rossz szinben akarja oket foltuntetni. De eredetileg nem az ilyen hazugsagokra gondoltam a valaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!