Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti parotok szokott fullenteni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti parotok szokott fullenteni? Zavar titeket?

Figyelt kérdés
Mostanaban tudatosan kezdtem figyelni hogy elofordul nalunk. Komolyan kell venni? Pl. Megkertem locsoljon meg majd aztan par oraval kedobb azt mondta igen meglocsolt, de ma ellenoriztem es nem....nem mondtam es sosem mondom hogy hazudik, egyenlore csak figyelem....de ez csak egy pelda. Masban is elofordul h hazudik.Egyebkent azert zavar picit mert rezzenestelen arcal teszi.
2018. febr. 26. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szokott. A 10 évesek szokása, amit a te barátod csinál, amikor megkérdezik, mosott-e fogad este pl...
2018. febr. 26. 18:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Engem is megdobbent elhiheted egy 40-evestol
2018. febr. 26. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna. Nem tudnék bízni benne. Ha kis dolgokban képes füllenteni, mi van valami nagy hazugsággal? Ha ebben rezzenéstelen az arca, akkor a nagy dolgokban is.
2018. febr. 26. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem rettentően megdöbbentene,ha ilyesmin kapnám a páromat,és azt jelentené hogy elég nagy baj van a kapcsolatunkkal.
2018. febr. 26. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Exem simán a szemembe hazudott, hát, nem véletlen az exem.

Mikor rájöttem a sokadik apró dolgára, akkor leültettem, elmondtam, hogy tudom a kamuzásait és befejeztem vele.

Ennyi, aztán persze magyarázkodott, de kit érdekel? Csalódtam benne.

2018. febr. 26. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen volt az exem.

Az ilyen fullentesek ida vezettek, hogy meggyuloltem. Szivbol.

Eloszor csak tehetetlen haeagot ereztem. Mert hulyenek nezett. Es ha valamivel lebukott, akkor is egbekialtoan primitiv, pofatlan modon probalta meg kidumalni. De tenyleg, ilyen "zõld az ég" szintű vitaink voltak mar a vegen.

De tenyleg. Es amikor a hazugsagra ratesz egy kovetkezot, rezzenestelen arccal, es meg o van megsertodve...

Szoval eloszor haragudtam. Aztan egyre jobban haragudtam, ahogy ezek halmozodtak.

Aztan egy ponton meggyuloltem, otthagytam, es azota sem alltam szoba vele. Szo szerint. Ennek 1.5 eve.

2018. febr. 26. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon durva...en bennem most tudatosult, most egyenlore figyelem , azt hiszi nem veszem eszre. Amigy ebben neki mi a jo? Rn vsltom ki belole? Egyszeruen nem ertem, miert kell bsgatell dolgokban is fullenteni
2018. febr. 26. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok. Az en exem szerintem szimplan elmebeteg. Legalabb is en semmi ertelmes magyarazatot nem talaltam a hszugsagaira. Tok hulyesegekben hazudott, es igazabol semmivel nem volt elorebb.

Pontosanbban, utolag rajottem, hogy a sajat exfelesegerol meg noirol is hazudott, hogy befeketitse oket. Ezt a reszt ertem, utalja oket es rossz szinben akarja oket foltuntetni. De eredetileg nem az ilyen hazugsagokra gondoltam a valaszomban.

2018. febr. 27. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!