Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom megerőszakolni, még csak lesmárolni sem, csak szeretni őt! Olyan nagy kérés ez?
Figyelt kérdés
Csak azt akarom, hogy mellette lehessek, érinthessem, segíthessek neki, megnevethessem, szórakoztathassam, együtt aludhassunk (dugás nem elsődleges), érezhessem az illatát, halljam a hangját, a kacaját, ennyit akarok! mégis miért olyan nehéz ezt megengednie?2010. jún. 8. 22:42
51/82 anonim válasza:
Erőszakolnád inkább meg, abban legalább nincs képmutatás.
52/82 anonim válasza:
Biztos nem te voltál mert ő nem volt ennyire beteg de még az is durva volt nekem. És felfogta egy idő után hogy nem de addig nagyon rossz volt. 19 vagyok. És ha nem akarsz neki jót akkor akármit mondasz, nem szereted őt.
53/82 A kérdező kommentje:
nem ismersz. ha nem lett volna valaha neki jó, amit adok, és nem örült volna neki soha, én nem csinálok ilyet. és nem csinálnám most sem.
2010. jún. 9. 00:05
55/82 A kérdező kommentje:
hát a mostani viselkedés érthetetlen.
2010. jún. 9. 00:06
56/82 anonim válasza:
Az érzelmek változnak. Ennyi. El kell fogadni. A nagy szerelemnek is vége lehet. Onnantól nem kell tovább piszkálni. Nekem is volt nagy szerelmem. Jó volt amit adott de most legfeljebb hányni tudnék tőle ha bizalmaskodna mert már nem szeretem. Visszament az átlagember szintjére a számomra. Ilyen egyszerű.
57/82 anonim válasza:
Ha én a lány helyében lennék, először beutaltatnálak valami ideggondozóba, ha kiengednének onnan valamilyen csoda folytán, nos akkor feljelentenélek, és ha ez sem hatna, hát úgy elvernélek, hogy mozdulni se tudnál...Tisztában vagy a zaklatás fogalmával mondd csak?! Mert te ezt teszed, méghozzá nem is gyengén.
Fogd fel: valószínűleg FÉL TŐLED, AZ IS LEHET, HOGY RETTEG. Ha azt akarod, hogy boldog legyen, mert annyira szereted, hagyd békén, különben lehet hogy olyan törést okozol neki, hogy többet férfira sem fog tudni nézni, és egész életében depressziós/üldözési mániás lesz, vagy esetleg öngyilkos... Ezt akarod?! Mert ezzel amit most csinálsz oda fog kilukadni. Gondolkodj ezen el.
19/L
58/82 anonim válasza:
Mi érthetetlen? Veled nem volt olyan hogy szerettél valakit aztán meg már nem?
59/82 A kérdező kommentje:
őszintén? velem sosem volt olyan, hogy szerettem valakit, aztán nem. csak akkor múlt el a szerelem, ha nem találkoztunk kb. 1 évig...
2010. jún. 9. 00:10
60/82 anonim válasza:
Amúgy meg olyan jónak állítod be magad de biztos nem vagy tökéletes. Elég valószínű hogy te üldözted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!