Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarom megerőszakolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megerőszakolni, még csak lesmárolni sem, csak szeretni őt! Olyan nagy kérés ez?

Figyelt kérdés
Csak azt akarom, hogy mellette lehessek, érinthessem, segíthessek neki, megnevethessem, szórakoztathassam, együtt aludhassunk (dugás nem elsődleges), érezhessem az illatát, halljam a hangját, a kacaját, ennyit akarok! mégis miért olyan nehéz ezt megengednie?
2010. jún. 8. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 A kérdező kommentje:
hogy értve lenne túlzás? fura, az biztos, és megeszem a kalapom, de én sem éreztem még ilyet, hogy ennyire adni kellene neki... vagy bárkinek.
2010. jún. 8. 23:52
 42/82 anonim ***** válasza:
100%
Úgy túlzás hogy minden ember megérti egy idő után azt a szót hogy "nem". Neked is meg kéne ha szeretnéd őt.
2010. jún. 8. 23:53
 43/82 A kérdező kommentje:
nem értitek, ez a baj... :(
2010. jún. 8. 23:53
 44/82 A kérdező kommentje:
nehéz megérteni, hogy én nem azt akarom, hogy kapjak? csak hogy adjak?
2010. jún. 8. 23:54
 45/82 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem... Én is voltam már ilyen lány helyében... És KRVA rossz volt hogy nem szállt rólam le az illető!

Lehet nem értjük mit érzel de azt tudjuk hogy a lánynak rossz. És hogy akármilyen fájó békén kéne hagynod. Mindenki képes rá, te is csak átlagos ember vagy. Az élet nem mindig jó.

2010. jún. 8. 23:55
 46/82 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem mondta, hogy kapni akarsz. Te nem érted, hogy ez nem rólad és a hősi piedesztálodról szól.
2010. jún. 8. 23:56
 47/82 anonim ***** válasza:
100%
A baj ott van hogy ez nem adás. Vágod amit előbb írtam? Ha nem szeret és nem is akarod hogy szeressen akkor sem jó neki amit adnál... Te newked jól esik a szeretet olyasvalakitől akit gyűlölsz? Mert a többi embernek nem. Mit nem lehet ezen felfogni? Te csak magadra gondolsz.
2010. jún. 8. 23:57
 48/82 A kérdező kommentje:

23:55

mi van, ha én voltam? bár ezen kívül nem volt ilyen ügyem... hány éves vagy?

2010. jún. 8. 23:57
 49/82 A kérdező kommentje:
a probléma hogy én nem akarom abbahagyni.
2010. jún. 8. 23:59
 50/82 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent, hogy "akarok"? "Adni akarok", az milyen? Hogy kell?

Mit jelent, hogy "gyönyörködöm benne, ok nélkül"? Mit jelent, hogy "innen is rá gondolok, kellemetlen is, de fő, hogy ő jól érezze magát"? Mi a szeretet? Akar bármit a szeretet?

2010. jún. 9. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!