Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetünkben tényleg ne legyen közös kassza?
Régóta együtt vagyunk, volt idő,a mikor egyformán kerestünk, volt, amikor egyikünk egy picit többet.
Most a barátom keres sokkal jobban (eddig nem a szakámájában dolgozott), de továbbra sem szeretne közös kasszát, mert hogy az neki lehúzás.
Kifizeti a lakbért meg a kaja felét, nekem meg marad a saját kiadásaim, a kaja másik fele, meg a háztartás (mosószer, mosogatószer, etc).
Idén nekem is emeltek a fizetésemen, szóval marad azért pénzem megtakarítani is, illetve ha a háztartásba veszünk valami nagyobb dolgot (mikró, hűtő), akkor azt természetesen ő állja.
De neki így is sokkal több marad, mint nekem.
Igaza van abban, hogy ha egyedül élnék, sokkal rosszabbul jönnék ki, de a hosszú kapcsolatokban közös kasszán szoktak lenni azért.
Egyikünk sem keres vagyonokat, nem is tudnám komolyan "lehúzni", meg nem is akarom. Akkor se költenék többet, ha közösön lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!