Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esetünkben tényleg ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetünkben tényleg ne legyen közös kassza?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk, volt idő,a mikor egyformán kerestünk, volt, amikor egyikünk egy picit többet.

Most a barátom keres sokkal jobban (eddig nem a szakámájában dolgozott), de továbbra sem szeretne közös kasszát, mert hogy az neki lehúzás.

Kifizeti a lakbért meg a kaja felét, nekem meg marad a saját kiadásaim, a kaja másik fele, meg a háztartás (mosószer, mosogatószer, etc).

Idén nekem is emeltek a fizetésemen, szóval marad azért pénzem megtakarítani is, illetve ha a háztartásba veszünk valami nagyobb dolgot (mikró, hűtő), akkor azt természetesen ő állja.

De neki így is sokkal több marad, mint nekem.

Igaza van abban, hogy ha egyedül élnék, sokkal rosszabbul jönnék ki, de a hosszú kapcsolatokban közös kasszán szoktak lenni azért.

Egyikünk sem keres vagyonokat, nem is tudnám komolyan "lehúzni", meg nem is akarom. Akkor se költenék többet, ha közösön lennénk.

2018. febr. 27. 08:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A rezsit is ő fizeti? Lakbért úgy értetted, hogy lakbér+rezsi, amit a párod fizet?
2018. febr. 27. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!