Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korlátozni kell egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korlátozni kell egy férfi szabadságát párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Másfél éve váltam el, nem korlátoztam a volt férjem, ezt ő is elismeri (haverok, sörözés stb.), mégis megcsalt, vagy talán épp ezért.Egyre ritkábban viszi el a gyerekünket, akkor is hívja a nő, kihallani a telefonból, hogy mikor megy már.A volt férjem olyan mint egy pulikutya.Egyre jobban figyelem a környezetem, a baráti, ismeretségi köröm, és jobban működnek ezek a kapcsolatok, ahol a nő hisztis,erőszakos, mint, ahol nyugodt,nem uralkodik a férfin.Egyszerűen nem értem...
2018. febr. 24. 21:30
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ez nekem is érdekes.Pedig az 58%-ost még tegnap este jelentettem.
2018. febr. 25. 12:10
 32/36 A kérdező kommentje:
Talán nem is jó szó az erőszakos, de a túl magabiztos, határozott nők menőbbek. Nem egy férfit látok a környezetemben, ahol az asszony azt mondja ide megyünk, és akkor oda kell menni stb.
2018. febr. 25. 12:18
 33/36 anonim ***** válasza:
Aki a nőket lenézi. És nem értem, miért sértő valakinek azzal szembenézni hogy a nők évezredeken át korlátozva voltak, most meg megy a férfi hiszti. Főleg, hogy hozzá tettem, hogy szerintem senkinek nem kéne korlátozni senkit.
2018. febr. 25. 12:25
 34/36 A kérdező kommentje:
Valóban nem kellene. De ez nagyon kevés kapcsolatban valósul meg.A demokrácia szép eszme, de... Ha szétnézünk, azért vagy a férfi vagy a nő, de dominánsabb a kapcsolatban.
2018. febr. 25. 14:03
 35/36 anonim ***** válasza:
Nálunk teljesen jól működött. Mindketten más területen érvényesültünk. Ha közösek a célok nem kell egyik félnek az irányító szerepet tartósan felvenni. Nem is volt megcsalás, nem azért lett vége. A válás is barátian ment le, azóta is barátok vagyunk a gyerek miatt. De amúgy is.
2018. febr. 25. 14:06
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem kell korlátozni, de az elvárható a férfitől, hogy felfogja hogy családja van, nem lehet már minden hétvégét buliban haverokkal tölteni. Ha ezt nem tudja magától, én rávilágítanék. Ha nem érti, lapát !
2018. febr. 25. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!