Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korlátozni kell egy férfi szabadságát párkapcsolatban?
na ide juttatott minket a feminácizmus, a nagy egyenjogúság
pár évtizede valami hivatalos szervvele gyütt vert volna agyon az urad, ha te akartál volna irányítani
tudjad hol a helyed
2-es válaszoló,engem simán lecserélt erre a nőre.Ezt látom a környezetemben is. A volt férjem már csalja ezt a nőt is, de nem fog merni lelépni.Az erőszakos nőktől tartanak a férfiak.Legalábbis ezt látom.Gondolom, mert egy ilyen nő izgalmas.
Egy nyugodtabb természetű meg unalmas.
"Akit egy nő korlátozni tud, azt inkább ne hívjuk férfinak szerintem."
Aki egy férfit korlátozni akar, azt meg ne hívjuk nőnek. :)
"Az erőszakos nőktől tartanak a férfiak.Legalábbis ezt látom.Gondolom, mert egy ilyen nő izgalmas. "
Nem, az erőszakos nő sem izgalmas. Inkább taszító.
Engem engedtek, akartak korlátozni... Nem jött össze. Minél jobban be akartak zárni, annál inkább mentem... A hisztis, rajtam uralkodni akaró nőt elhagytam.
Azt aki hagyott, engedett nem csaltam meg.
A hűség nem ezen múlik...
Sokkal életképesebbek a kapcsolatok ahol meg vannak a férfi, női szerepek (Hamár feminizmus).
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!