Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korlátozni kell egy férfi szabadságát párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Másfél éve váltam el, nem korlátoztam a volt férjem, ezt ő is elismeri (haverok, sörözés stb.), mégis megcsalt, vagy talán épp ezért.Egyre ritkábban viszi el a gyerekünket, akkor is hívja a nő, kihallani a telefonból, hogy mikor megy már.A volt férjem olyan mint egy pulikutya.Egyre jobban figyelem a környezetem, a baráti, ismeretségi köröm, és jobban működnek ezek a kapcsolatok, ahol a nő hisztis,erőszakos, mint, ahol nyugodt,nem uralkodik a férfin.Egyszerűen nem értem...
Hát ez is olyan dolog mint sok más. Több oldala van. A nem korlátozó nő sokaknak áldás, mert nem béklyózza le. Másfelől meg az ember addig nyújtózkodik sokszor, ameddig a takarója ér.. és hát ha nincs korlát, akkor elnyújtózkodik idegen punci landre is akár, mert nem érzi a negatív visszacsatolást.
2018. febr. 24. 21:41
12/36 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló ez a stílus nem idevaló.A femináci, nőverés és egyéb gondolataidat tartsd meg légy szíves magadnak.
2018. febr. 24. 21:43
13/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
Akár a jövőre nézve, ha tudok majd újra bízni valakiben, akkor mi a sok, mi a kevés? Mennyi szabadság kell vagy korlát?
Pl. Ha elment a barátaival szórakozni, sosem hívogattam, hogy mikor jön.Utólag derült ki, hogy a családos barátai éjfélre mindig hazamentek.Őt az elvált haverja hozta mindig hajnalban haza.Ez havi egy alkalom volt. Pl.: Nekem is meg kellett volna szabnom, hogy éjfél?
2018. febr. 24. 21:51
14/36 anonim válasza:
Jájj... ez a logika zseniális. Tehát ha te is hárpia lettél volna, akkor a férjed veled maradt volna? (Nem.)
Én semmi szín alatt nem korlátoznám a párom semmiben. Nekem az mitől lenne jó? Ha szeret, akkor nem fog megcsalni. Ha megcsal, az meg nem azért lesz, mert nem zártam be a házba. Ha megcsal, akkor nem szeret, ennek okán mehet is.
29/N
2018. febr. 24. 21:53
15/36 anonim válasza:
ha egy nő korlátozni akarna szét csalnám, az aktusokról fotót készítenék, kinyalnák egy csajt, smárolnák, utána jönne a színvallomás hej kicsim most nyaltam ki egy nőt!
Döbbent arc következne, ilyenkor végig mutogatnám a fotókat.
amikor lelkileg teljesen összezuhanva bőg a sarokba, sátáni kacajjal szakítanék vele
így irányítgassál engem kicsi csíra
2018. febr. 24. 21:54
16/36 anonim válasza:
"A hisztis, rajtam uralkodni akaró nőt elhagytam"
Jol teszed.
En is elhagyom az ilyen pasikat.
2018. febr. 24. 21:54
17/36 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért működne jobban egy kapcsolat, ahol a nőnek erőszakosnak és hisztisnek kell lennie, szerintem a kettő kizárja egymást. Az viszont sajnálatos, hogy a volt férjed nem foglalkozik annyit a gyerekével, mint régebben, ezt meg kellene beszélned vele, de nem hisztisen, meg erőszakosan, hanem higgadtan. Az asszertív kommunikáció szerintem minden esetben kellemesebb és hasznosabb.
2018. febr. 24. 21:55
18/36 anonim válasza:
61%: Te csak almodsz arrol, hogy nod legyen. Talan meg szuz is vagy. Csak a szad nagy.
2018. febr. 24. 21:56
19/36 anonim válasza:
A férjed nem azért csalt meg, mert nem korlátoztad. És ne hidd, hogy egy hisztis, erőszakos nővel jobban működő párkapcsolat kialakítható. Max külső szemmel tűnik az jó kapcsolatnak, de biztos lehetsz benne, hogy azok nem boldog, egészséges kapcsolatok.
2018. febr. 24. 21:56
20/36 anonim válasza:
Nem negatívumokkal, hanem pozitívumokkal kell elérni, hogy a másik ne menjen félre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!