Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korlátozni kell egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korlátozni kell egy férfi szabadságát párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Másfél éve váltam el, nem korlátoztam a volt férjem, ezt ő is elismeri (haverok, sörözés stb.), mégis megcsalt, vagy talán épp ezért.Egyre ritkábban viszi el a gyerekünket, akkor is hívja a nő, kihallani a telefonból, hogy mikor megy már.A volt férjem olyan mint egy pulikutya.Egyre jobban figyelem a környezetem, a baráti, ismeretségi köröm, és jobban működnek ezek a kapcsolatok, ahol a nő hisztis,erőszakos, mint, ahol nyugodt,nem uralkodik a férfin.Egyszerűen nem értem...
2018. febr. 24. 21:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Írod, hogy már az új nőjét is csalja a volt férjed. Aki egy hárpia. Láthatod, hogy itt nem a nő viselkedése számít, ha olyan a pasi, akkor megcsal, bármit is csinálsz. Ha meg nem olyan, akkor nem csal meg semmi szín alatt.
2018. febr. 24. 22:00
 22/36 A kérdező kommentje:

20-as! Az asszertív kommunikáció normális emberek között működik.A volt férjem haragszik rám, mert nem fogadtam vissza.Csak e-mailben értekezünk.Láthatáslor nem köszön.

A gyerekpszichológus szerint (akihez a gyermekemet hordtam)valószínűleg személyiségzavara is van a volt férjemnek,de mindenképp megrekedt gyermeki szinten olyan dolgokt mond és tesz a gyerekével :(.

Hidd el megpróbáltam vele beszélni a gyerek érdekében.Az volt a válasz, nem tartozik magyarázattal.

2018. febr. 24. 22:11
 23/36 anonim ***** válasza:
53%
Ezt értem, és sajnálom, de a kérdést általánosságban tetted fel, és én ez alapján írtam meg, hogy általánosságban nem kell, sőt... nem szabad korlátozni egy férfi szabadságát egy párkapcsolatban, mert abból nem származik semmi jó. Az ember úgy általában igényli, hogy saját döntéseket hozzon. Szerintem nem jó gondolatmenet mellett haladsz. Az egy dolog, hogy a volt férjed haragszik rád, ez az ő gyerekes viselkedése, de ez nem jellemző mindenkire.
2018. febr. 24. 22:58
 24/36 anonim ***** válasza:
33%
29N jo naiv vagy ennyi idosen.,.ha szeret akkor nem csal meg...aham persze. Siman beledugja ugy a pocset masba, hogy kozben esze agaban sincs elhagyni teged. Ne magadbol indulj ki, a ferfiak sajnos egesz maskepp mukodnek.
2018. febr. 24. 23:12
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

" kihallani a telefonból, hogy mikor megy már.A volt férjem olyan mint egy pulikutya."- hát ezt nem nevezném jól működő párkapcsolatnak, főleg, ahogy írod őt is csalja...

Ami meg azt jelenti, hogy tök lényegtelen a nő viselkedése, az egy éretlen alak.

Én meg olyan erősen korlátozva vagyok, hogy még csak eszembe se jut más nő - de ettől nem fogy a szabadságom.

2018. febr. 24. 23:18
 26/36 anonim ***** válasza:
54%
Csalados apaknal mar tenyleg fontos, hogy ne ugy eljen mint mikor meg egyedul volt.
2018. febr. 25. 00:20
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

"A volt férjem már csalja ezt a nőt is, de nem fog merni lelépni.Az erőszakos nőktől tartanak a férfiak.Legalábbis ezt látom.Gondolom, mert egy ilyen nő izgalmas. 

Egy nyugodtabb természetű meg unalmas."

Most válaszoltad meg a saját kérdésed...

Aki meg akar csalni, akkor is meg fogja rá találni a módot, ha minden lépését árgus szemekkel figyeled. Normális ember mondjuk nem maradna meg olyan kapcsolatban, ahol bármiben is korlátozzák.

A nyugodt meg nem szinonímája az unalmasnak.

2018. febr. 25. 06:19
 28/36 anonim ***** válasza:
mégis vele van nem veled!!!Biztos őt is csalja ,hat érdekes ,hogy miert ezzel foglalkozol? nem a saját eleteddel???
2018. febr. 25. 08:14
 29/36 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Van közös gyermekünk, aki összeköt, mindig van a gyerekkel szemben valami csúnya húzása.

Magam részéről még fáj, és keresem a miértekre a választ.Nem tudok bízni.

Attól még élem a saját életem.

2018. febr. 25. 09:24
 30/36 anonim ***** válasza:
Az én válaszomat törölték, az 58%os baromét meg nem? Nice...
2018. febr. 25. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!