Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korlátozni kell egy férfi szabadságát párkapcsolatban?
20-as! Az asszertív kommunikáció normális emberek között működik.A volt férjem haragszik rám, mert nem fogadtam vissza.Csak e-mailben értekezünk.Láthatáslor nem köszön.
A gyerekpszichológus szerint (akihez a gyermekemet hordtam)valószínűleg személyiségzavara is van a volt férjemnek,de mindenképp megrekedt gyermeki szinten olyan dolgokt mond és tesz a gyerekével :(.
Hidd el megpróbáltam vele beszélni a gyerek érdekében.Az volt a válasz, nem tartozik magyarázattal.
" kihallani a telefonból, hogy mikor megy már.A volt férjem olyan mint egy pulikutya."- hát ezt nem nevezném jól működő párkapcsolatnak, főleg, ahogy írod őt is csalja...
Ami meg azt jelenti, hogy tök lényegtelen a nő viselkedése, az egy éretlen alak.
Én meg olyan erősen korlátozva vagyok, hogy még csak eszembe se jut más nő - de ettől nem fogy a szabadságom.
"A volt férjem már csalja ezt a nőt is, de nem fog merni lelépni.Az erőszakos nőktől tartanak a férfiak.Legalábbis ezt látom.Gondolom, mert egy ilyen nő izgalmas.
Egy nyugodtabb természetű meg unalmas."
Most válaszoltad meg a saját kérdésed...
Aki meg akar csalni, akkor is meg fogja rá találni a módot, ha minden lépését árgus szemekkel figyeled. Normális ember mondjuk nem maradna meg olyan kapcsolatban, ahol bármiben is korlátozzák.
A nyugodt meg nem szinonímája az unalmasnak.
Utolsó!
Van közös gyermekünk, aki összeköt, mindig van a gyerekkel szemben valami csúnya húzása.
Magam részéről még fáj, és keresem a miértekre a választ.Nem tudok bízni.
Attól még élem a saját életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!