Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a barátnőtöket, hogy talizzon más fiúval, akivel allitólag csak haverok?
Szóval. Köztem és barátnőm közt nincs féltékenység sose volt, mindig elengedjük egymást másokkal(haverok, barátok) viszont a napokban facen elkezdett beszélgetni egy fiúval aki itt lakik a közelben.( én utálom a srácot, ő is engem, általánosban felettem járt 2vel, mindig bas***gatott.))
Elhívta a barátnőmet kajálni, és a lány kérzdete tőlem, hogy nem e lenne baj ha elmenne(???). Nyilván zavarna egnem, de mivel nem szoktunk ilyen dolgokból balhét csinálni, félek hogy ha kiverem a balhét akkor azért is találkozik vele, vagy vége köztünk.. Volt már veletek ilyesmi? Mit tennétek?
>Köztem és barátnőm közt nincs féltékenység sose volt
>Nyilván zavarna egnem
Ööö... tehát féltékeny vagy. Ez a féltékenység mintapéldája, tiszta, hamisítatlan féltékenység. Ha nem lennél féltékeny, ez e kérdés nem merült volna fel benned. Csak mondom.
A mi kapcsolatunkban >valóban< nincs féltékenység, úgyhogy nem lenne kérdés, nem zavarna, ha találkozik vele. Szokott is lenni ilyesmi, nem probléma. A másik az, hogy nem korlátozhatod, nem kell elengedned. Megkérheted, hogy ne menjen, elmondhatod a véleményedet, de nem tilthatod meg neki.
Nyugotdan meséld el neki, persze, hogy utáljátok egymást ezzel a gyerekkel, de aztán hadd döntse el ő, hogy ennek ellenére találkozik-e vele.
Nálunk az ilyesmiből nincs probléma, de mi nagyon szeretjük egymást oda-vissza, miféle kapcsolat az, ahol az "elengedni" kifejezés is benne van a pakliban?
Amúgy meg is kérdezett, szóval triplán nem értem. Ha meg más kifelé kacsinthatna kapcsolatból, akkor nem az a srác tehet róla, hanem ti ketten.
1. nincs olyan, hogy "elengeded", nem az apja vagy
2. értelmes nő NEM megy el egy pár napja megismert pasival "sak úgy" kajálni
3. tuti szexelni fognak, egyáltaln miért kezdtek beszélgetni? D:
"akkor azért is találkozik vele"
Épp ovit keresek. Hogy érhetem el a vigyázótokat?
utáljátok egymást. A helyes az lenne, ha meglepiből elvinne téged is, hogy hármasban megismerjétek egymást, így, hogy már ovis szinten vagytok, nem bölcsisen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!