Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnátok, hogy egy barátotok/barátnőtök megcsalja a párját, elmondanátok a megcsalt személynek?

Figyelt kérdés
Piszok nagy dilemma, nem tudom, mit tegyek.

2018. febr. 20. 23:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem mondanám el, hisz nem vagyok vele bizalmi viszonyban, lehet nemis hinne nekem és én jövök ki rosszul az egészből...de erősen elgondolkoznék, hogy kéne-e nekem ilyen gerinctelen barát/barátnő. Nagyon elítélem a megcsalást.
2018. febr. 21. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, milyen kapcsolatban vagyok a megcsalt féllel. Ha kb. látásból ismerem csak vagy csak a nevét tudom, nem avatkoznék bele, mert tök felesleges. Nem várnám én sem egy kvázi idegentől, hogy erre szánjon időt, ha velem történne ez. Ha viszont jó kapcsolatban lennék, elmondanám, de először a barátommal beszélnék. Aki meg onnantól kezdve nem lenne a barátom, mert nem erkölcsi hulladékokkal szeretnék barátkozni.
2018. febr. 21. 09:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen helyzetben. Elmondtam a barátnőmnek, hogy gerinctelen dolognak tartom ezt, akkor is ha épp haragszik az egész világra (történtek vele durva dolgok) és ez nem megoldás semmire. Gondoljon bele fordítva, hogy esne ez neki? De nem árultam be. Végül dobta a srácot, elismerte, hogy igazam van.

Barátot/barátnőt nem fogok beköpni, de tuti nem hagyom az ilyesmit szó nélkül.

2018. febr. 21. 10:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben és elmondtam, de csak azért mertem, mert konkrét bizonyítékom volt, amit fel tudtam mutatni. Elsülhet ez visszafelé is, ha nem tudom neki bebizonyítani a saját szavam hitelességét és hogy jó szándék vezérel (felvilágosítani őt).
2018. febr. 21. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:
#9 Mint láthatod, a válaszok értelmezése alapján funkcionális analfabéta vagy. Nem azt írtuk, hogy elfogadott dolog, hanem azt, hogy a barátságot előbbre vesszük a fontossági sorrendben.
2018. febr. 21. 13:01
 16/19 Lifeishard ***** válasza:

Nem, nem tenném; de:

1.: mindent megtennék, hogy más ne tudja meg - nem a barátom miatt, hanem a megcsalt fél méltósága miatt (már ami megmaradt, ugye...);

2.: elbeszélgetnék a barátommal.

32/F

2018. febr. 21. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:
a 13:01 A hogy te rangsorolsz, még rosszabb. Barátot nem dobunk fel:)) A barát az csalhat jobbra balra:)) Az nem számít:))
2018. febr. 21. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem anyám nem mondta meg 9 évvel ezelőtt, hogy a párom már 3 hónapja csalt engem. Soha nem fogom ezt anyámnak megbocsátani, amíg élek mert ez a srác ott lakott nálunk mert az anyja kidobta és félbeszakadt egy felsőoktatási tanulmányom is ez miatt, mert kész anyagi csődbe vitte akkor a családot. Úgy jöttem rá erre, hogy ahol a srác tanult, telefonáltak nekem és ekkor derült ki, hogy jóval korábban anyámnak is, hogy baromira nincs jól, hogy nálunk lakik, mert kavart mással, aki jegyben járt.Végül nem vette feleségül azt a nőt a vőlegénye. Végső soron, ha akkor elmondja nekem anyám azt, rengeteg mindentől megkíméltem volna magam. Persze azzal takarózik azóta is, hogy nem akart beleszólni, de én azt gondolom ez gonoszság és szánt szándék volt a részéről, mert nekem is kislányom van, de igen is szólnék, ha ilyet látnék, mert nem tudnám végignézni ahogy tönkreteszik a gyerekemet.
2018. febr. 22. 08:37
 19/19 anonim ***** válasza:
#17: És mégis mi ebben a rossz vagy milyen alapon állítod, hogy rosszabb?
2018. febr. 22. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!