Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szinte az egész havi fizetését...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte az egész havi fizetését ruhára költi, nem túlzás ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Összeköltöztünk k a barátnőmmel, mondtam neki, hogy mivel a lakás az enyém, ezért nem szeretnék a számlákon felezni, ezek az én költségeim, amit veszünk azt pedig dobjuk ketté (alapanyagok a vacsihoz, fürdőszoba, mosókonyha, wc, egyéb fogyó eszközök) mondta, hogy részéről rendben.

Eddig a pénzen nem volt probléma, és nem is nagy összegekről van szó most sem.

Bevásárolni voltunk huszon x ezer forintért, aminek a felére mondtam neki, hogy 10 ezer az ő része, és mondta, hogy rendben odaadja, de meg kell várnom a következő havi fizuját mert nincs pénze, kérdezem: hogyhogy nincs? :D

Na ez már két hónapja rendszeres.. és nem a 2*10 ezer forinton akadékoskodom, hanem azt furcsálltam, hogy miért nincs!

Bátorkodtam megkérdezni, és közölte, hogy ő általában az egész havi fizetését ruhákra, cipőre, és szórakozásra költi, és szerinte ez természetes, 3 éve dolgozik, és ő eddig minden megkeresett forintját szinte ruhára és cipőkre költötte. hát.. mit ne mondjak :D kicsit lezsibbadtam. De úgy voltam vele, hogy nem akarok vitát, inkább megkérdezem, hogy egy itteni nő mit gondol arról, hogy mi az az összeg amit havi 120-140 ezer forintból ő ruhára költene? Úgy, hogy van hol laknia, van mit ennie, és nem kell gyűjtenie.

2018. febr. 20. 19:18
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
64%
Ha semmire nem kell költenem, akkor én is elkölteném ruhára meg sminkekre, mondjuk nem három éven keresztül, de mondjuk lehet minden második hónapban elkölteném az egészet, aztán a köztes hónapokban elraknám a pénzt.
2018. febr. 20. 19:20
 2/50 anonim ***** válasza:
72%

Átlagban max. havi 10000 Ft, amit elköltök ilyesmire, és nem is szeretnék többet.

180ezres fizum van, de ha mondjuk 300e lenne, akkor is csak ennyit költenék.

2018. febr. 20. 19:22
 3/50 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem tennék ilyet.

Mindig eltartja valaki, vagy mégis hogy?

És az ilyen nőket szeretik és megbecsülik. Sose fogom megszokni.

2018. febr. 20. 19:24
 4/50 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, de ezt nehezen hiszem. Csak feltunt volna, hogy szetesik a gardrob es leszakad a pipere polc.
2018. febr. 20. 19:24
 5/50 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy nem folyik ki a szekrényből a ruha :D

Mondjuk el is adogatja őket, mert sokat lóg valami ilyen oldalon, gondolom azon "bukik" egy csomó pénzt. De most nem is ezen van a hangsúly.

Köszi a válaszokat, jöhetnek még!

Ja igen.. egyébként eddig a szüleivel lakott, egyedüli gyerekként nem volt gondja az iskolán kívül másra.. persze a diplomáját nem használja, de ez engem nem zavar, mert a munkájával legalább boldog, és szereti csinálni. :)

2018. febr. 20. 19:30
 6/50 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem túlzás.

Persze, amikor megtehettem, többet költöttem ruhákra és tettem félre pénzt csak úgy. Később jól jött, nyaralásra költöttem spontán.

A nagyja egyébként bulizásra ment el, nem pedig ruhákra.

Szerintem olyan 30-40 ezer volt akkor, most 10 körül van.

2018. febr. 20. 19:33
 7/50 kicsiTamara ***** válasza:
100%
Én ilyen arányban sosem költenék ruhákra a fizetésemhez képest, nem is tudnék az egyéb kiadások miatt, no de ennek a csajnak pl. ingyen van a lakhatása, és ezek szerint vásárlásra sem kell költenie. Ó, hát minden nő ilyen pasiról álmodik. ;)
2018. febr. 20. 19:43
 8/50 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyok csaj, nem ismerem ezeket a drágább boltokat, de amikor egy fehérneműt 5000-ért adnak, meg egy farmert 20 ezerért, akkor nem kell csodálkozni, hogy nem folyik ki a ruha a szekrényből :D :D
2018. febr. 20. 19:43
 9/50 anonim ***** válasza:
86%

De túlzás. Nekem van olyan hónapom, hogy nem is veszek ruhaneműt. Ha veszek, változik mennyit költök. Van olyan is, hogy veszek 2 farmert kb. 10 ezerért és olyan is, hogy egy cipőt 40 ezerért.

Ha havi 120-140-et keresnék, abból legfeljebb 20-30 ezret költenék ruhára. (De szerintem akkor se.vennék minden hónapban újakat.)

2018. febr. 20. 19:46
 10/50 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a lényeg,hogy mire költi a pénzét,hanem hogy megállapodtatok egy fizetési rendszerben és nem tartja be. Elég extrém az is,hogy rezsit nem fizet,de ahelyett hogy hálás lenne,még a kajába se teszi bele a részét,amit kellene. Szerintem ez elég nagy lehúzás.
2018. febr. 20. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!