Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte az egész havi fizetését ruhára költi, nem túlzás ez egy kicsit?
Összeköltöztünk k a barátnőmmel, mondtam neki, hogy mivel a lakás az enyém, ezért nem szeretnék a számlákon felezni, ezek az én költségeim, amit veszünk azt pedig dobjuk ketté (alapanyagok a vacsihoz, fürdőszoba, mosókonyha, wc, egyéb fogyó eszközök) mondta, hogy részéről rendben.
Eddig a pénzen nem volt probléma, és nem is nagy összegekről van szó most sem.
Bevásárolni voltunk huszon x ezer forintért, aminek a felére mondtam neki, hogy 10 ezer az ő része, és mondta, hogy rendben odaadja, de meg kell várnom a következő havi fizuját mert nincs pénze, kérdezem: hogyhogy nincs? :D
Na ez már két hónapja rendszeres.. és nem a 2*10 ezer forinton akadékoskodom, hanem azt furcsálltam, hogy miért nincs!
Bátorkodtam megkérdezni, és közölte, hogy ő általában az egész havi fizetését ruhákra, cipőre, és szórakozásra költi, és szerinte ez természetes, 3 éve dolgozik, és ő eddig minden megkeresett forintját szinte ruhára és cipőkre költötte. hát.. mit ne mondjak :D kicsit lezsibbadtam. De úgy voltam vele, hogy nem akarok vitát, inkább megkérdezem, hogy egy itteni nő mit gondol arról, hogy mi az az összeg amit havi 120-140 ezer forintból ő ruhára költene? Úgy, hogy van hol laknia, van mit ennie, és nem kell gyűjtenie.
Átlagban max. havi 10000 Ft, amit elköltök ilyesmire, és nem is szeretnék többet.
180ezres fizum van, de ha mondjuk 300e lenne, akkor is csak ennyit költenék.
Soha nem tennék ilyet.
Mindig eltartja valaki, vagy mégis hogy?
És az ilyen nőket szeretik és megbecsülik. Sose fogom megszokni.
Pont ez az, hogy nem folyik ki a szekrényből a ruha :D
Mondjuk el is adogatja őket, mert sokat lóg valami ilyen oldalon, gondolom azon "bukik" egy csomó pénzt. De most nem is ezen van a hangsúly.
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!
Ja igen.. egyébként eddig a szüleivel lakott, egyedüli gyerekként nem volt gondja az iskolán kívül másra.. persze a diplomáját nem használja, de ez engem nem zavar, mert a munkájával legalább boldog, és szereti csinálni. :)
Dehogynem túlzás.
Persze, amikor megtehettem, többet költöttem ruhákra és tettem félre pénzt csak úgy. Később jól jött, nyaralásra költöttem spontán.
A nagyja egyébként bulizásra ment el, nem pedig ruhákra.
Szerintem olyan 30-40 ezer volt akkor, most 10 körül van.
De túlzás. Nekem van olyan hónapom, hogy nem is veszek ruhaneműt. Ha veszek, változik mennyit költök. Van olyan is, hogy veszek 2 farmert kb. 10 ezerért és olyan is, hogy egy cipőt 40 ezerért.
Ha havi 120-140-et keresnék, abból legfeljebb 20-30 ezret költenék ruhára. (De szerintem akkor se.vennék minden hónapban újakat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!