Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben aludjak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben aludjak, ha a barátom először nálam alszik?

Figyelt kérdés
Nincs jó alakom a szexi hálóingekhez.:( Valami olyat szeretnék ami többet takar, de mégis nőiesnek érezhetem magam benne, a párom előtt. Remélem van valakinek ötlete.
2010. jún. 8. 06:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Amiben kényelmes és nem idegen tőled.

A tiszta ágynemü sokkal fontosabb ;p

2010. jún. 8. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ahogy mások is mondták, egy sima laza póló, és egy francia bugyi, aztán kész. Én olykor pizsama gatyát húzok rövidujjúval, télen "bundás pizsit"... :D Azt is szereti a barátom, mert olyan puha, "ölelgetni való" :)

Hidd el nem kell ebből akkora problémát csinálni!! Szeret téged, nem azt fogja nézni, hogy mi van rajtad. A tapasztalatom amúgy is az, hogy szexi hálóingben baromi kényelmetlen aludni! Legalább is én nem tudok... Ha csak az izgatás céljából húzom fel, és fekszem le abban, együttlét után már nem azt húzom vissza! 20/L

2010. jún. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!