Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben aludjak, ha a barátom először nálam alszik?
Figyelt kérdés
Nincs jó alakom a szexi hálóingekhez.:( Valami olyat szeretnék ami többet takar, de mégis nőiesnek érezhetem magam benne, a párom előtt. Remélem van valakinek ötlete.2010. jún. 8. 06:26
1/12 anonim válasza:
egyszerűbb ha nem lesz rajtad semmi =)
2/12 anonim válasza:
Nem kell szexinek lenned.
Én elöször egy sima pizsiben voltam ami elég gyerekeks is volt:D
Szeret....ha egy zsák lesz rajtad akkoris.
Ha nem akkor nem ö az aki kell neked.:)
3/12 anonim válasza:
Én ugyanabba aludtam mint amikor nincs itt: bugyi meg polo:) ennyi, azt is szerette, igaziból nem is érdekelte,mert lekerült rólam:D
4/12 anonim válasza:
Szerintem pizsamában is nagyon sexy tud lenni egy lány.. de nekem mindegy lenne mit visel, ugysem azt fogja figyelni a barátod :)
6/12 anonim válasza:
En is abban aludtam, amiben szoktam. egy poloban, meg egy vilagitos garfieldos boxerban :) tetszett neki.
7/12 anonim válasza:
Egy bokáig érő fehér lepedőben,amin a nemi szerv környékén van egy 10x10-es kivágás.
9/12 anonim válasza:
Rövid naci + valamilyen kényelmes, lezser póló :) Ááá, nem kell ennek akkora feneket keríteni :D Eleinte én is paráztam ettől, aztán magamra húztam egy térden felül érő fekete, póló anyagú egyberuhát és tátva maradt attól is a szája :D xD
21/L
10/12 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb megoldás ha pólót társítasz valamivel. Ha többet kell hogy takarjon, akkor boxer vagy rövidnaci, de szerintem egy csini francia bugyiban is tetszeni fogsz neki. :P
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!