Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert jatszik a parom igy az erzeseimmel?
Nem vagyunk mar tulsagosan fiatalok, imadom a ferjemet, van egy pici gyermekunk is. Honaprol honapra az van, hogy ha beszelunk es joba vagyunk is, par napig tart, majd par nap szunet. Aztan ismet jo majd megint par rossz nap, igy megy de nemtudom hogyan vessek veget ennek mert nem nekem valo ez. Meguntam, es szeretnem megkapni az igaz oszinte valaszt, miert van igy.
Nekem eletem a csaladom, a babaval vagyok csak itthon, de o allandoan csak jon megy uzeneteket ir es kap, es nemtudom hogyan vegyem ra, beszeljen oszinten , mi van vele.
Ebből nehéz kihámozni mire is gondolsz pontosan. Tehát pár napig tudtok jól elbeszélgetni egymással, aztán hirtelen elhallgat és nem beszélget veled? Vagy miben nyilvánul meg az, hogy rossz vagy jó napotok van? Ezt is jó lenne ha megtudnád (főképp magadnak) fogalmazni.
Illetve az utolsó mondatod megint félrevezető: "jön megy, üzeneteket ír és kap"
Tehát akkor itt féltékenységről van szó? És ezért szeretnéd, hogy HA megcsal, akkor vallja be neked, vagy ha nem akkor azt? Nem fura kérés ez? Neked kéne ebben biztosnak lenned, vagy ha nem, eldöntened hogy kerek perec megbízol-e benne, vagy ha egyértelmű a jel, szembesíteni a problémával és vállalni az esetleges következményeket. :)
Szerintem itt mi csak találgatni tudnánk.
Szèpen ülj le vele,ès beszèlgessetek erről.
Hát így elég valószínűnek látszik, hogy megcsal. De azt hiába várod, hogy beismeri, olyan férfit még nem hordott a hátán a Föld. Legfeljebb egyszer kiteszi a szűröd, ha kell a hely az új csajnak.
Ha tényleg eleged van, akkor fogod a gyereket, és otthagyod. Ha kellesz neki, akkor észbe kap és utánad megy. Ha nem megy utánatok, akkor pont ideje volt elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!