Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az erzeseimmel jatszik csak? Miert jo ez neki?
Figyelt kérdés
en egy meleg fiu vagyok, van egy haverom aki nem az es vanis baratnoje. en negyon szeretem ot ahanyszor talalkozunk megolelem megpuszilgatom ahol csak tudom es nem ellenkezik soha./igaz sokat segitek neki ha bajba van/ en bevallottam neki hogy szerelmes vagyok bele,elfogadta.igaz ha leakartam vele fekudni abba nem ment bele es elegy csunyan ossze is vesztunk emiatt,majdnem egy honapig nem beszeltunk,en irtam neki itt ott smst,de altalaba hisztis smseket.volt neki a szuletesnapja irtam neki smst a szuletesnapjara amit ijenkor szokas, es hosszu ido utan visszairt es nagyon szepen megkoszonte. a lenyeg hogy par napjara ra eljott hozzam,beszelgettunk es megpuszilhattam ot mint reg megengedte,hogy megoleljem tiz tizenot percig egyfojtaba csak puszilgattam olelgettem es megengedte. szoval az a kerdesem, hogy szerintetetek mit erezhet irantam? ha nemszeret akkor miert megy bele a puszilgatasba,meg a olelesbe azert mert segittek neki neha ha valamijen bajba van? kihasznalasbol engedheti meg ezt nekem? fiuk ti elturnetek hogy a haverotok puszilgasson olelgessen titeket csak azert mert itt ott kihuzna titeket a bajbol? vagy szerethet engem? nem ertem,jatszik csak a erzeseimmel?2009. szept. 8. 16:36
1/3 A kérdező kommentje:
Ja es van neki baratnoje es letagadja miert?
2009. szept. 8. 16:37
2/3 anonim válasza:
Te csak azt akarod hinni, hogy viszonozza az érzéseid, de nem. Barátok között elfogadott a puszi vagy/és az ölelés.
Ne hozd kellemetlen helyzetbe azzal hogy ránehezedsz az érzéseiddel Ő nem meleg, és nem fog veled lefeküdni... az meg hogy letagadja a barátnőjét, az az ő dolga. Attól még mindig nem langyosodik. L/22
3/3 anonim válasza:
Valószínüleg kedvel,mint barátot és amig nem beszéltetek rájött,hogy nem jó így,hogy haragban van veled.De neked is meg kell értened,hogy ő nem meleg és hiába próbálkozol nála,ez nem fog megváltozni soha.Neked kell látnod és érezned,hogy az ölelésben van-e valami plusz vagy baráti.Ezt a lányok is érzik egy fiúval.Kérlek ne hozd kínos helyzetbe és örülj neki,hogy ilyen jó barátod van,aki elfogad téged,úgy ahogy vagy és akinek olyan fontos voltál,hogy nem bírta ki a haragot.De felejtsd el őt,mint partnert és keress párt te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!