Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy csak játszik e az érzéseimmel vagy komolyan is gondolja? Tudom volt már ehhez hasonló kérdés.
A történet röviden. Megismertem egy férfit társkeresőn és a kapcsolatunk eleinte nehezen indult be, de most már rendesen halad a maga útján. Voltak nehéz pillanatok miket megoldottunk. Egyik alkalommal megkérdezte, hogy tudnék e élni vele. Persze igent mondtam. Nem lánykérés volt hanem csak az össze költözésről van szó. Konkrét időpont még nincs, hogy mikor. De félek, hogy csak azért mondta ki, mert épp rossz passzban volt.
Válaszokat előre is köszönöm.
Ebből a kis történetből hogy a bánatban lehetne megmondani hogy a pasi mit érez irántad?
Cuccoljvele össza aztán majd kiderül minden.Ha nem tetszik visszaköltözöl a saját lakásodba
Legtisztább, ha rákérdezel nála személyesen. És tényleg lakva ismerszik meg az ember. Sokminden kiderülhet már abból is, hogyan reagál a korábbi ajánlatára.
Próba szerencse! Ha más akadálya nincs, költözzetek össze. Azért hagyjál nyitva egy kiskaput még az elején.
az biztos hogy lakva lehet megismerni a másikat.
de miből gondolod h.rosz passzban volt. érezted?
Megpróbálom a nagy boci szemeket utánozni. Azóta már beszéltünk róla pár szót. Sajnos még a hétköznapokban nem tudtunk együtt lenni, mivel nem is egy városban lakunk és van, hogy hétvégén is kell menjek dolgozni.:( Mindenképp hagyok kiskaput ha nem jön össze az együtt élés. Még a szüleimnél lakom. Lassan egy éve vagyunk együtt. :)
Köszönöm a válaszokat. Rendesek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!