Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tegyek? Most akkor csak játszik az érzéseimmel?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki az exem. Most szakított a barátnőjével (akivel ráadásul jóba vagyok de ezt már megbeszéltük és nem haragszik..) és most megint kavarok vele. Én nagyon szeretem tényéeg amióta megismertem azóta nem tudok más fiúra gondolni senkiben sem látom azt amit benne. De ő eléggé inkább olyan perverz tipus ami nekem eléggé fáj néha.. nem érzem hogy ő szeret inkább csak, hogy ő neki csak arra kellek aztán viszlát.. ez néha rosszúl esik.. mert én tényleg szeretem,és érzem a hiányát van, hogy egy éjszakát nem tudok aludni mert rá gondolok. Szerintetek mit tegyek?:(2013. febr. 16. 13:50
1/4 anonim válasza:
szerintem próbáld meg őt elfelejteni és keress valaki olyat, akinek nem csak a szexre kellesz
24/F
2/4 anonim válasza:
Az elsőnél a pont. Nem tudom hány éves lehetsz, de elég fiatalnak tűnsz az írás alapján. Sok hal úszik a Dunában, ahogy mondani szokás.
3/4 A kérdező kommentje:
15 vagyok. De nem olyan könnyű.:/
2013. febr. 16. 15:29
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok
ilyen fiatalon meg ne aggódj, biztosan fogsz magadnak találni valakit, de nem is kell szerintem elsietni, lehet, hogy most inkább az iskolával kéne inkább foglalkoznod, a fiúk várhatnak pár évet
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!