Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ti nagyon jól keresnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ti nagyon jól keresnétek, támogatnátok a párotokat anyagilag?

Figyelt kérdés

Ha nagyon jól keresnétek (6-700 ezer), támogatnátok a barátnőtöket, aki rosszabbul keres, anyagilag apróságokkal?

Gondolok ilyenre, hogy elmennétek vele ruhát venni nyárra, és felajánljátok, hogy kifizetitek (ilyen 3-5000Ft-s tételt), meg hasonlók.

Vagy menjen és dolgozzon meg érte?

2018. febr. 15. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A párom nagyon keményen dolgozik szellemi és fizikai munkát is egyaránt, még hétvégén is, mégse keres sokat.

Én jól keresek. Természetesnek tartom hogy ha valami megtetszik neki akkor megveszem, illetve tudom mikor mire van szüksége és azt rendezem. Legtöbbször haragszik emiatt, hárít és volt már veszekedés is belőle.

Ha elvárná hogy támogassam rögtön repülne. Vagy ha nem dolgozna akkor szintén.

2018. febr. 15. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Mivel mi mindketten sokat keresünk, nehéz elképzelni, mert rögtön megvesszük magunknak, ami kell. De ha például hirtelen munkanélküli lenne, akkor eltartanám, amíg nem lesz új munkája, és nem tenném szóvá semmilyen értelemben, ha cserébe nem élősködően csüngne rajtam, hanem keres új munkát. Akkor akár pólót, meg ilyeneket is vennék neki, nem érdekelne, és nem várnám el, hogy egy minimálbéres valamiben égjen ki, csak azért, hogy egy százast ő is tudjon adni egy hónapban. Akkor keressen magának való állást rendes bérért. De mi régóta együtt vagyunk, és már nagyon sok dolgunk közös, egyébként is egészen összefonódott az életünk.
2018. febr. 15. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Bár ennyit azért nem keresek,de visszagondolva a kapcsolataimra hol èn támogattam,hol pedig kölcsönösen támogattuk a másikat.

Nem volt ez soha próbléma.Ha valakit szeretek,ès Ő rosszabbul áll igen is de szeretek neki segiteni.

Mindegyik párom dolgozott,de sajnos nem igazán jöttek ki sokszor ugy ahogy kellett volna havonta. Igy nèha nèha besegìtettem.

2018. febr. 15. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Támogatni? :D nem tudom, de mi tizenéve vagyunk közös kasszán, a ház ami az övé hivatalosan a beköltözésem napjától a "mi házunk" lett. A fizetés a mi pénzünk, szóval abszolút közös minden, ha kell valamire pénz, akkor elveszi/elveszem. Nem szorul egyikünk sem támogatásra, minden közös. Mondjuk lehet csak nekem volt mázlim a párommal és a nők többsége nem ilyen, de nem csal meg, nem használ ki, és ennyi év elteltével is látszik hogy imád...
2018. febr. 15. 17:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Fordítva mondom, mert nő vagyok:

Abban az esetben igen, ha nem használna ki a másik és nem akarná magát velem eltartani, nem lébecolna azzal a jeligével, hogy "a párom úgyis megveszi". Tehát ha dolgozik, de egy hirtelen kiadásra nincs pénze, vagy elvesztette a munkáját, de aktívan keres. Ja, és nyilván azért az is beleszámít, hogy milyen gyakran és mennyire értelmes dolgokra kéri. Havi szinten pl. videojátékot, cigit, baromságokat nem állnék neki, de ilyen gyakorisággal pl. tényleg szsükséges ruhát, ételt, hasznos használati cikkeket igen, még akár több pénzzel is, mint amibe a cigi kerülne. Ja és azért ne 2naponta kéregessen ilyen-olyan összegeket.

2018. febr. 15. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:

ha házastársam igen, ha komoly a kapcsolat.

én még azt is támogatom aki nem a párom, csak a féltesom mert szeretem, és ay életembe minden a szeretetről szól.

anélkul adok hogy visszavárjam, csak tiszteletet, szeretetet várok vissza, de ha azt sem kapom egy idő után nem teszem, ennyi. de én igy vagyok boldog ha jót teszek, nállam az nem kidobott pénz,sőt örülok ha tehetem.

2018. febr. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!