Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehez azt elérni, hogy a barátnőm rajongjon értem, hogy szinte csüngjön rajtam?
2 módon. Ha a bnőd szeret, és ilyen típus.
Én halálosan szeretem a páromat, mégse vagyok az, aki a társaságban egy értelmetlen mondatot nem tud kinyögni, csak a párja fülcimpáját csócsálja, és gügyög rá. persze, végig fogom a kezét, meg puszi-puszi, de nem vagyok ez a fajta nyálgép -lány.
Borzalmas. Ez a borsó meg a héjás történet rendesen fojtogató. Ne kívánj ilyesmiket. Az ilyen lány mindent veled akar csinálni, csak te érdekled, mindent mögéd helyez. Ez mind (talán valakinek) szépen és jól hangzik, azonban ha nem reagálsz rendesen, nem figyelsz rá eléggé, de legalábbis annyira, amennyire azt ő elvárná akkor nagy hisztikbe csaphat át. Majd jönnek a lelkiismeret furdalások, beszólogatások, megjegyzések, a múlt hánytorgatása, nyűglődés és társai.
Három év. Én három évig éltem ilyen bántalmazó kapcsolatban :D Never again
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!