Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne ezzel elérni? Nem tudom mit tegyek!
Sziaztok!
19 éves lány vagyok, és az lenne a problèmám,hogy a barátomnak az exe "zaklat" egy pár hònapja. Az üzeneteiben a lényeg az lenne, hogy szòljak a barátomnak hogy ne zaklassa őt,ès a párját.Kettő régi kèpernyő fotòt is küldött nekem beszèltésről, ami elèggè félreèrthető volt, de barátom azt mondta,hogy ez 1 éves beszélgetès. A baràtomnak le van tiltva a lány fb-n.Az utolsò húzása pedig az lett hogy lefotòzta a barátomat ès elküldte nekem. Nem tudom mire vélni ezt a viselkedést, ès ebben a témában nem is találok erre választ. Segítsetek, ha valakinek volt ilyen tapasztalata nyugodtan írjon! Köszönöm!
Egy gyenge ember aki zsarolni próbál és nem tudja elengedni az exét mert kapaszkodna belé és irigyli tőled.
Vélhetően erről van szó de azért tisztázzátok a pároddal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!