Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek ha hetrol hetre, a het minden napjan parotok nem lenne a csaladdal?
Nem dolgozik, hogy ennyire ráér minden nap?
Én nem élnék ilyen emberrel, nem szülnék neki gyereket. De ha mégis lettem volna ennyire hülye, fognám magam és elköltöznék. Ilyen emberre semmi szükség.
7# Én pedig cigányból tudnék olyanokat mondani, aki a csinos, értelmes, feleségét csalta.. Nem is kevés nővel. Pedig szegény nő mindent megtett...Tökre nem ezt érdemelte.
Szóval szerintem ez teljesen független a származástól.
Mellesleg, ha ennyire lenézed a magyarokat, senki sem kényszerít arta, hogy maradj itt. Nyugodtan vissza lehet menni a saját országodba.
"Hiszen o mondja, szeretne ha a gyerek jo csaladba nolne fel. "
Mondani mondhatja, de a tettei nem igazolják ezen vágyának valódiságát.És ez így minden, csak nem jó család.Szerintem ő nem gondolta végig a gyerekvállalás előtt, hogy mire vállalkozik.Ez most meg is mutatkozik a viselkedésében.Éretlen embert választottál apának, kár, hogy előbb nem láttad vagy nem tapasztaltad ennek a jeleit, avagy csak nem akartad észrevenni...
Ez most már eső után köpönyeg helyzet.Én nem maradnék vele, hanem azon gondolkoznék, hogyan tudnék kevésbé függeni tőle lakhatásilag.Utána meg lelépnék azzal, hogy menj a haverjaidhoz, mivel ott jobban érzed magad.Oszt' csá.
Az kiabál legjobban, akinek a háza ég! Felháborodik, ha rákérdezel, hogy van-e valakije, féltékeny és kutat a telefonodban. Ez annyira tipikus.
Te se gondolod komolyan, hogy be fogja vallani, hogy megcsal.
Azt mondja, nem akar a családdal lenni, és inkább ő megy el otthonról, csak ne is lásson titeket. Ha nem lenne némi lelkiismerete, már kidobott volna az utcára gyerekkel együtt.
Te mit akarsz még ettől az embertől?
Homokba dugod a fejed, boldog család így meg úgy, és nem veszel tudomást arról, hogy a házasságod véget ért. Csak a kényszer tart titeket össze. Megvárod, amíg egy szép napon kidob? Mert ennek az lesz a vége.
Azt írod amióta vele vagy te nem kérdezhetsz. Szóval ez mindig is így volt, te meg voltál olyan hülye, hogy vele maradtál, gyereket is szültél, és meg hülyébb vagy, hogy azt várod, hogy megbeszéljétek, (Mikor eddig se lehetett) és boldogságban éljetek. Ezt honnan veszed, hogy valaha is el fog jönni?
Gondolom nem dolgozol, ő tart el, hova sincs menned, szóval várod a jószerencsét. Hát akkor várjad, ehhez nem lehet mit hozzáfűzni.
Itt nem arról van szó, hogy a kérdező boldog családot akar biztosítani a gyerekeinek, hiszen nagyon sok esetben elvált szülőkkel is lehet boldog a család, sőt, jobb is lenne ha nem csak a veszekedést látnák a gyerekek meg talán az apuka is jobban foglalkozna velük “vasárnapi apukaként”.
A kérdező az apa lakásán lakik, gondolom gyesen van, apa hozza haza a pénzt. Valószinüleg azért nem meri meglépni a szakítást, mert nincs miből és nincs hova mennie, pláne két gyerekkel. Ezt a férfi meg nagyon is jól tudja, hogy hatalma van a nő felett, ezért viselkedik vele így. De ez soha nem lesz egy ideális, boldog család. Ha a gyerekeidnek akarnál jót, akkor összeszednéd magad kérdező, munkát keresnél meg egy albérletet és ott hagynád az urad.
Valószinüleg így többet törődne a gyerekeivel, mert akkor csak velük lehet és mellette nem kellene veled is meg a hisztijeiddel foglalkoznia, ami az oka most annak, hogy nem jár haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!