Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavarna ha a barátnőtök tangás bikinit hordana?
Nekem nem konkrétan azzal lenne bajom, hogy ilyesmit vesz fel, hanem azzal, hogy az ízlése megengedi, hogy ilyesmit vegyen fel. :D Ha érthető a különbség.
Sosem zavart, ha a barátnőm feltűnő volt, megnézték más férfiak, sőt.
Ez azt hiszem attól függ hogy összeillő pár e vagy sem...
Ha egy 10 es lány egy hetes fiúval van együtt akkor nyilván féltékeny lesz hiszen mindenki láthatja a csodás alakját és ha valaki megkörnyékezi akkor a lány elgondolkodhat hogy 7 es fiúm van de lehetne egy hozzám illő 10 es is...
Ha egy szinten vannak akkor attól függ hogy mindenki jól érzi e a szintjét . Ez ilyen köztes állapot.
Ha a fiú van magasabban akkor meg nem érdekli büszke rá hiszen a lány már az övé és nem kell félnie hogy másnak esetleg annyira megtetszene.
Miért zavarna? Inkább izgalmas, és büszke vagyok rá, hogy más férfiak nyála is csorog utána. (miért kellene pont nekem, ha másnak nem kell?) Ráadásul sok évi házasság után is még mindig imádom ha látom izgató ruhákban vagy meztelenül. Akkor is ha mások is látják. Természetes, hogy megnézik a férfiak, én is megnézek minden nőt. Sőt, még fel is hívjuk egymás figyelmét, ha valamiről gondoljuk, hogy tetszhet a másiknak.
Ha van választási lehetőség, akkor nudi strandra járunk, ott meg mindegy, mi volt rajta előtte. Sokszor voltunk vetkőzős bulin, és szexeltünk egymás előtt mással. Ilyen előzmények után egy tanga majdnem teljes felöltözöttség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!