Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek egy olyan lányt, akinek szokása az ütögetés?
Nem verekedésre gondolok, sosem üt meg komolyan, csak például, ha csipkelődök vele valami apro odaszolas vagy egy arva poen es o nem a poenon nevet vagy visszaszol, hanem megüt. Altalaban arcon, fejre, mikor hol. Mondtam mar a kapcsolat elejen is, hogy nem szeretem ezt, es igazan felhagyhatna vele es kerdeztem, hogy miert kell neki minden idiota apro dologra utessel reagalni? Válasza: "Hogy érezd a törődést." Mondtam neki hogy torodes cimszot rahuzni az utlegelesre csak a hepcias venasszonyok es befasult emberek szoktak torodes cimszoval alcazni a hazisarkany jellemuket. Momdta azt is, hogy ez az utogetes "vele jar". Nem nagyon zavarta sosem, akarhanyszor szoltam neki ezert, par napja azt mondta hogy megprobalja abbahagyni. Azota nem nagyon volt tapasztalhato bar csak 3x talalkoztunk azota. Mondtam mar neki mikor mar felidegesitett ezzel, hogy egyszer vissza foguk utni es az jobban fog fajni. Azt mondta majd akkor o is visszaut vagy tokon rug. De tudja hogy o jarna rosdzannul azok utan. Szoval nem annyira zavartatja magat, hiaba kertem sokaig szepen, aztan csunyan, nem lehetett ra hatni. Mikor veletlenszeruen momdtam valami hulyeseget es meglepodtem hogy most miert kaptam ezert egy nyakast akkor volt mar hogy visszacsaptam es o megint megutott.
Felreertes ne essek, nem vagyunk 1 sulycsoport. 10 centivel alacsonyabb es 35 kiloval konyebb nalam, es mondta, hogy ha odaig jutna a dolog o felne tolem.
Fel eves kapcsolat, a lany ugye 18 eves, en 22.
Azert sem szoltam sokszor ezert mert nem vettem komolyan az egeszet, de neha mar unom es idegesito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!