Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hússzú lesz de érdekes is egyben. Volt exxel kapcsolatos probléma. Ti hogy kezelnétek ezt?
Basszus, nem vagytok együtt de naponta szexeltek, közben furcsállod, hogy ő ismerkedik.
Erre nehéz mit mondani. Vagy megfelel igy neked, vagy nem szexelsz vele többet.
mert nekem ez elvégre jó . olyan mint a sex telefon hívásra. :)))))))))
Egy dolog nem világos nekem hogy ő mit akar? mert ez lenne nekem az elsődleges kérdésem. hogy érdemes erre alapozni valamit is vagy hagyni kell hogy ez így menjen amíg megy azt kész?
Ugyanazt akarja amit te, szexet. Miért olyan nehéz ezt elhinni?
Mi is szexelünk még az exasszonnyal... Viszont kapcsolatról szó sem lehet mert nem illünk össze, de a szexet kívánjuk mindketten.
Majd ha valamelyikünknek lesz valakije akkor nem csináljuk tovább, ennyi....
>Egy dolog nem világos nekem hogy ő mit akar?
Gondoltál már arra, hogy esetleg TŐLE kérdezd meg ezt, és ne egy rakás idegentől, akik semmit sem tudnak rólatok?
Amúgy elkeserítően primitív az írásképed. Kérlek, szedd össze magad egy kicsit, olvass sokat, meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!