Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy kedves lányt aki sajnos vallásos (keresztény). Szóba eset hogy meg akar engem tériteni hisz náluk ez a szokás mielőtt kapcsolatban lennénk. Hogyan döntsek?
Korban megfelelő,össze is "illünk" viszont ez a dolog bosszant. Milyen feltételek vannak ha megtérek gondolok itt szeretkezésre és egyéb dolgokra.
Esetleg megoldás ha nem térek meg de tiszteletben tartom az ö ő szokásait, sajnos én nem ilyen beállítotságú vagyok. Köszönöm a segítséget. (Lekezelő válaszkokat nem kérek.) 23/F
Ha bosszant, akkor nem mindegy, hogy korban "összeilletek"?
Más habitus, más értékrend, értem, hogy egy dugásért megtanulnád a Miatyánkot, de ne erőlködj ezzel.
Aki hazassag elott szexel max vasarnapi kereszteny
Nem lehet valogatni melyik szabalyt tartod be mindegyiket be kell
Megnyugodhatsz parod ketesztenynek mondja magat ennyi
Nem tudom valójában én sem értelmezni ezeket a vallási formákat, meg szabályokat.
Nekem anno voltak olyan barátaim, akik katolikusok voltak, nagy hívők, volt aki betartotta a szabályokat, volt aki kevésbé és volt aki nem. Volt olyan, aki azért szakított a barátjával, mert 4 hónap után le akart vele feküdni, de ő a vallása miatt nem akarta ezt, csak házasság után. Viszont nem értettem, hogy mitől függ az, hogy betartja-e vagy sem? Egyébként mindegyik nagyon rendes volt és nagyon becsületesek, volt aki tetszett, de azokkal a lányokkal nem jártam volna, mert egy más világ, nem tudtam volna velük egy húron pendülni, meg ahhoz kell egy másik szemlélet és bizonyos szempontból egy elköteleződés, és hát bizonyos fokig egy bezárkózás is véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!