Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismertem egy kedves lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamás01134 kérdése:

Megismertem egy kedves lányt aki sajnos vallásos (keresztény). Szóba eset hogy meg akar engem tériteni hisz náluk ez a szokás mielőtt kapcsolatban lennénk. Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

Korban megfelelő,össze is "illünk" viszont ez a dolog bosszant. Milyen feltételek vannak ha megtérek gondolok itt szeretkezésre és egyéb dolgokra.

Esetleg megoldás ha nem térek meg de tiszteletben tartom az ö ő szokásait, sajnos én nem ilyen beállítotságú vagyok. Köszönöm a segítséget. (Lekezelő válaszkokat nem kérek.) 23/F

2018. febr. 10. 16:26
1 2 3
 21/25 omba ***** válasza:

Ha bosszant, akkor nem mindegy, hogy korban "összeilletek"?

Más habitus, más értékrend, értem, hogy egy dugásért megtanulnád a Miatyánkot, de ne erőlködj ezzel.

2018. febr. 11. 09:28
 22/25 anonim ***** válasza:
37%
Na, megjelentek a bigottak és a szélsőségesek és lepontoztak. Grat! :-D Hívő vagyok de nem vallásos, pont az ilyen hülye elvakultak miatt, nem véletlenül. :-)
2018. febr. 11. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Párom keresztény, én nem. Nem akar megtéríteni, és szeretkezünk is. Van a Biblia, meg van a hit. Már más a kettő. Az elsőnek a tanulmányozásába és követésébe bele lehet bolondulni, a második nélkül meg nem lehet élni.
2018. febr. 11. 10:04
 24/25 anonim ***** válasza:
15%

Aki hazassag elott szexel max vasarnapi kereszteny

Nem lehet valogatni melyik szabalyt tartod be mindegyiket be kell

Megnyugodhatsz parod ketesztenynek mondja magat ennyi

2018. febr. 11. 13:09
 25/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
57%

Nem tudom valójában én sem értelmezni ezeket a vallási formákat, meg szabályokat.

Nekem anno voltak olyan barátaim, akik katolikusok voltak, nagy hívők, volt aki betartotta a szabályokat, volt aki kevésbé és volt aki nem. Volt olyan, aki azért szakított a barátjával, mert 4 hónap után le akart vele feküdni, de ő a vallása miatt nem akarta ezt, csak házasság után. Viszont nem értettem, hogy mitől függ az, hogy betartja-e vagy sem? Egyébként mindegyik nagyon rendes volt és nagyon becsületesek, volt aki tetszett, de azokkal a lányokkal nem jártam volna, mert egy más világ, nem tudtam volna velük egy húron pendülni, meg ahhoz kell egy másik szemlélet és bizonyos szempontból egy elköteleződés, és hát bizonyos fokig egy bezárkózás is véleményem szerint.

2018. febr. 11. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!