Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a baratommal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
A párommal most szunetet tartunk egymas kozott mivel ugy ereztuk , hogy ez igy nem megy masok az elkepzelesei mint az enyemek neki meg csak a baratok a minden hetvegi buli es a pia a fontos .. Most megbeszeltuk hogy adunk egymasnak egy hetet , hogy mindenki atgondolja mit is akar ettol a kapcsolattol es hogy kepes e valtoztatni rajta .. De szerintem itt neki kell nem nekem valtozni es o pedig azt mondja hogy en nem tudok alkalmazkodni, pedig szerintem 20 evesen mar kellenenek mas elfoglaltsagok nem csak ezek . Nem tudja igy erettsegi utan mit akar magaval kezdeni csak van es majd lesz valami .

2018. febr. 8. 08:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Minek szünetet tartani? Mégis mit vársz a szünettől? Semmi értelme. Inkább hagyd ott és keress egy olyan srácot, aki hozzád való. 20 évesen ne maradj benne egy szar kapcsolatban, amiről látszik, hogy nem is fog változni.
2018. febr. 8. 12:49
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát ebben igaza van. A szünet nem old meg semmit.
2018. febr. 8. 12:50
 33/36 anonim ***** válasza:
Hát a szünetnek tényleg semmi értelme nincs, ebben egyet értek vele. Meg kell beszélnetek, hogy vagy tudok/akartok egymáshoz csiszolódni, kompromisszumot kötni, vagy nem, és búcsút intetek egymásnak. Nincs ezen mit lovagolni 2 hétig. De én azt gondolom gyerek hozzád ez a srác. Korban is fiatalabb, agyban meg pláne. Nem vagytok egymáshoz valók. Nem is látom a jövőjét ennek a kapcsolatnak. Még évekbe fog telni, mire talán benő a feje lágya, addig meg még egy kávera se fog meghívni? Nemhogy együtt élni meg hasonlók...
2018. febr. 8. 12:52
 34/36 A kérdező kommentje:
Ma mar eljutottunk az anyadozasig a reszerol
2018. febr. 8. 21:01
 35/36 anonim ***** válasza:
Mert neki elege van abból, hogy folyton cseszteted, neked meg abból, hogy nem olyan ő mint amilyennek elvárod. Miért nem hagyjátok egymást békén végre? Rengeteg típusú ember van, van aki később érik van aki nem. Ha neki még nem nőtt be a feje lágya, hát mit akarsz tőle? Kierőszakolni, hogy megváltozzon? Nem fog menni. Keress magadhoz valót, olyat akit el tudsz fogadni olyannak amilyen és ő is viszont. Ennek így semmi értelme, csak mártírkodsz.
2018. febr. 8. 22:04
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyjátok egymást, nem vagytok egymáshoz valók, teljesen más életszemléletet képviseltek jelenleg. Ennek így nincs ennek értelme, csak állandó feszültségforrás.
2018. febr. 9. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!