Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a baratommal kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
A párommal most szunetet tartunk egymas kozott mivel ugy ereztuk , hogy ez igy nem megy masok az elkepzelesei mint az enyemek neki meg csak a baratok a minden hetvegi buli es a pia a fontos .. Most megbeszeltuk hogy adunk egymasnak egy hetet , hogy mindenki atgondolja mit is akar ettol a kapcsolattol es hogy kepes e valtoztatni rajta .. De szerintem itt neki kell nem nekem valtozni es o pedig azt mondja hogy en nem tudok alkalmazkodni, pedig szerintem 20 evesen mar kellenenek mas elfoglaltsagok nem csak ezek . Nem tudja igy erettsegi utan mit akar magaval kezdeni csak van es majd lesz valami .2018. febr. 8. 08:18
31/36 anonim válasza:
Minek szünetet tartani? Mégis mit vársz a szünettől? Semmi értelme. Inkább hagyd ott és keress egy olyan srácot, aki hozzád való. 20 évesen ne maradj benne egy szar kapcsolatban, amiről látszik, hogy nem is fog változni.
32/36 anonim válasza:
Hát ebben igaza van. A szünet nem old meg semmit.
33/36 anonim válasza:
Hát a szünetnek tényleg semmi értelme nincs, ebben egyet értek vele. Meg kell beszélnetek, hogy vagy tudok/akartok egymáshoz csiszolódni, kompromisszumot kötni, vagy nem, és búcsút intetek egymásnak. Nincs ezen mit lovagolni 2 hétig. De én azt gondolom gyerek hozzád ez a srác. Korban is fiatalabb, agyban meg pláne. Nem vagytok egymáshoz valók. Nem is látom a jövőjét ennek a kapcsolatnak. Még évekbe fog telni, mire talán benő a feje lágya, addig meg még egy kávera se fog meghívni? Nemhogy együtt élni meg hasonlók...
34/36 A kérdező kommentje:
Ma mar eljutottunk az anyadozasig a reszerol
2018. febr. 8. 21:01
35/36 anonim válasza:
Mert neki elege van abból, hogy folyton cseszteted, neked meg abból, hogy nem olyan ő mint amilyennek elvárod. Miért nem hagyjátok egymást békén végre? Rengeteg típusú ember van, van aki később érik van aki nem. Ha neki még nem nőtt be a feje lágya, hát mit akarsz tőle? Kierőszakolni, hogy megváltozzon? Nem fog menni. Keress magadhoz valót, olyat akit el tudsz fogadni olyannak amilyen és ő is viszont. Ennek így semmi értelme, csak mártírkodsz.
36/36 anonim válasza:
Szerintem is hagyjátok egymást, nem vagytok egymáshoz valók, teljesen más életszemléletet képviseltek jelenleg. Ennek így nincs ennek értelme, csak állandó feszültségforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!