Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a baratommal kapcsolatosan?
Miért 20 évesen mit csináljon? Neveljen gyereket, vezessen jól menő vállalkozást?
20 évesen gyerek még, én is az voltam, semmi sem érdekelt, egyetemen ellébecoltam, buliztam, ittam, szórakoztam. Aztán 23 felett kezdett benőni a fejem lágya, elkezdtem dolgozni, megkomolyodtam. Kell ez az időszak is az ember életében. 20 évesek kapcsolatom se volt, megőrültem volna,h valaki be akr szabályozni és romcsi programokat kellett volna szervezni. 26/N
2018. febr. 8. 11:18
#20 dehogy látsz. Megpróbálom én is elmagyarázni, hátha felfogod végre. A probléma az, hogy a bulizáson kívül nagyjából SEMMI MÁS nem érdekli a csávót. Nem tanul, nincs rendszeres bevétele. Nem törekszik arra, hogy összeköltözhessen a barátnőjével. Nem akar semmilyen programra menni. Se mozi, se színház, se kirándulás, se múzeum, semmi. Ha ezt nem érted meg, miért baj, akkor végtelenül ostoba vagy.
2018. febr. 8. 11:22
Nem látsz te semmit. Egyszerű néhány mondatot képtelen vagy értelmezni, annyira sötét vagy. Már elég szájbarágósan leírtam 2-szer is, mit akart ezzel a kérdéssel a kérdező, de még mindig lököd a hülyeséged. Te most vagy troll vagy, vagy ritka sötét. Ez van.
2018. febr. 8. 11:25
#22 Szerintem te ostobább vagy nálam, ha ismeretlenül így minősítgetsz...:)
Amúgy meg a kérdezőnek akkor inkább egy 50-es nagypapival kell összeállnia, akinek már megvan alapozva az élete és jó anyagiakkal van. Tuti kevésbé szeret bulizni és még el is tart cserébe ha esténkén mellé bújsz.. Sok fiatal lányt látni idős hapsikkal mostanában, talán nem véletlen.. Nekik kb. olyan értékrendjük lehet mint a kérdezőnek...:)
2018. febr. 8. 11:27
25/36 A kérdező kommentje:
23 eves vagyok es nem azt mondom , hogy 2-3 havonta nem megyek el egy szinhazba vagy egy kavet meginni a lanyokkal de nem igy mint o hogy csak el a nagyvilagba es ennyi es semmi terve hanem majd lesz valami .. Es semmi se erdekli tenyleg semmi erdeklodesi kore sincs a buli kivul
#21 pl.tanulhatna a pasi. Letehetne egy vagy két nyelvvizsgát. Ha még nincs jogosítványa, szerezhetne jogosítványt. Vagy dolgozhatna rendszeresen az apjánál. Ha nem is teljes állásban, hanem mondjuk heti 20 órában. Amellett bőven marad idő bulizni. Vagy önkémteskedjen valahol. Vagy utazzon. Érted, AKÁRMIT, ami egy icipicit hasznos. Te legalább tessék-lássék bejártál az egyetemre. De ez a pasi még ennyit sem csinál.
2018. febr. 8. 11:30
27/36 A kérdező kommentje:
Soha nem szokott meghivni semmire es nem is szoktam tole semmit elvarni hogy az anyja keresetet ram koltse, 1 honapja elmentunk egyutt beulni egy kavera es a 300ft os kavet magamnak fizettem mikor megkerdezte a pincer hogy egyben vagy kulon lesz o mondta hogy kulon .szoval en anyagilag tole semmit se varok
Kérdező, esetleg dobd be a barátodnak, hogy legyen rendezvényszervező. Mint rèsztvevő már jól ismeri a bulikat. Nézzen kicsit a kulisszák mögé, csatlakozzon valamelyik szervező csapathoz. Az is a buli része, de mégis csinál valami értelmeset.
2018. febr. 8. 11:34
A kérdezőnek semmi baj nincs az értékrendjével. A korosztályában is bőven találna normálisabba, aki nem csak a bulinak él.
2018. febr. 8. 11:34
30/36 A kérdező kommentje:
Mar mondtam neki hogy tartsunk egy ket hetes szunetet de azt mondja hogy annak mindig szakitas a vege
Kapcsolódó kérdések: