Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a baratommal kapcsolatosan?
Hát én megértelek kérdező. Az hogy 20 éves nem mentség arra, hogy sz.rt se csináljon, semmi ne érdekelje csak a buli. Én is voltam 20 éves, de tök nem ilyenek voltunk. Jó persze a bulizás ment ezerrel, de tanultunk, ki egyetemen, ki "csak" szakmát, mellette diákmunkáztunk, és nem anyucit apucit pumpoltuk. Mindig volt amire gyűjtöttünk, jogsi, nyaralás a haverokkal barátokkal görögbe stb. szóval voltak egyéni kis célok. És voltak fiatalabbak, 17-18 évesek is a "bandában", és már azok sem voltak ilyen céltalan léhűtők. És emellett természetesen bulizás is volt dögivel. De más is.
Az a baj a barátoddal, hogy el van kényeztve, a szülei által sincs ösztönözve semmire, adnak neki pénzt ha kell, aztán le van tojva mit csinál. Hogy most ezt idővel "kinövi-e", azt nem lehet tudni.
Nagy köztetek a különbség e téren, így nem fogtok jól kijönni, szerintem jobban jársz ha hasonló életfelfogásút keresel magad mellé.
44%-os. Fogd már fel, hogy nem az a baj, hogy bulizik. Persze, most fiatal bulizzon. A kérdezőnek az a baja, hogy azon kívül semmi más nem érdekli, még a mozi sem. Semmilyen programra, dologra nem kapható, csak a buli. Emellett nem csinál semmit, döglik egész nap. Ez meg tényleg gáz.
És.miért is lényeges a kérdező kora? Valszeg hasonló koru. Pont ezért nem gáz, ha beszól neki érte, hisz egy idősek, mégsem az az életcélja, partizzon agyba főbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!