Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a baratommal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
A párommal most szunetet tartunk egymas kozott mivel ugy ereztuk , hogy ez igy nem megy masok az elkepzelesei mint az enyemek neki meg csak a baratok a minden hetvegi buli es a pia a fontos .. Most megbeszeltuk hogy adunk egymasnak egy hetet , hogy mindenki atgondolja mit is akar ettol a kapcsolattol es hogy kepes e valtoztatni rajta .. De szerintem itt neki kell nem nekem valtozni es o pedig azt mondja hogy en nem tudok alkalmazkodni, pedig szerintem 20 evesen mar kellenenek mas elfoglaltsagok nem csak ezek . Nem tudja igy erettsegi utan mit akar magaval kezdeni csak van es majd lesz valami .

2018. febr. 8. 08:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
20 évesen ugyan ilyen voltam. Bár kimozdulni, meg mozizni mindig volt kedvem. Szerintem inkább nem úgy érez irántad, ahogyan kellene. 25 évesen kezdtem el dolgozni, azóta teljesen máshogy állok mindenhez. Ha neked ennél több kell, mert komolyabbra vágysz, akkor keress másik férfit.
2018. febr. 8. 09:47
 12/36 anonim ***** válasza:
91%

Hát én megértelek kérdező. Az hogy 20 éves nem mentség arra, hogy sz.rt se csináljon, semmi ne érdekelje csak a buli. Én is voltam 20 éves, de tök nem ilyenek voltunk. Jó persze a bulizás ment ezerrel, de tanultunk, ki egyetemen, ki "csak" szakmát, mellette diákmunkáztunk, és nem anyucit apucit pumpoltuk. Mindig volt amire gyűjtöttünk, jogsi, nyaralás a haverokkal barátokkal görögbe stb. szóval voltak egyéni kis célok. És voltak fiatalabbak, 17-18 évesek is a "bandában", és már azok sem voltak ilyen céltalan léhűtők. És emellett természetesen bulizás is volt dögivel. De más is.

Az a baj a barátoddal, hogy el van kényeztve, a szülei által sincs ösztönözve semmire, adnak neki pénzt ha kell, aztán le van tojva mit csinál. Hogy most ezt idővel "kinövi-e", azt nem lehet tudni.

Nagy köztetek a különbség e téren, így nem fogtok jól kijönni, szerintem jobban jársz ha hasonló életfelfogásút keresel magad mellé.

2018. febr. 8. 10:22
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Arra még nem válaszoltál, hogy Te hány éves vagy. Nyilván te sem lehetsz több, vagy még kevesebb is vagy a párodnál. Feltételezem, hogy Te is buliztál, bulizol csak lehet éppen a barátnőkkel teszed, amikor a párod nem tud róla. Szerintem amíg az ember fiatal addig ez is fontos része az életnek, persze az se jó ha az ember csak a bulizásnak él, de az még gázabb ha ezt olyan valaki kéri számon a másiktól, aki szintén eljár bulizgatni és korban sem érettebb a párjánál.
2018. febr. 8. 10:29
 14/36 anonim ***** válasza:
96%

44%-os. Fogd már fel, hogy nem az a baj, hogy bulizik. Persze, most fiatal bulizzon. A kérdezőnek az a baja, hogy azon kívül semmi más nem érdekli, még a mozi sem. Semmilyen programra, dologra nem kapható, csak a buli. Emellett nem csinál semmit, döglik egész nap. Ez meg tényleg gáz.

És.miért is lényeges a kérdező kora? Valszeg hasonló koru. Pont ezért nem gáz, ha beszól neki érte, hisz egy idősek, mégsem az az életcélja, partizzon agyba főbe.

2018. febr. 8. 10:34
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
#14 Hát, mióta olyanok a mai filmek amilyenek, azóta annyira engem se érdekel a mozi.:)
2018. febr. 8. 10:38
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként a kérdezőt úgy 20-22 évesnek tippelem és nehéz volna elképzelni egy ilyen idős lányról, hogy tőle távol áll a bulizás.. Tipikus képmutató kérdés. Csak ezt ő sunyi módon a barátnőivel teszi meg, még barátja másokkal bulizik és ő ezt számon kéri rajta, de fogadnék, hogy ő ugyanúgy bulizik olyankor.
2018. febr. 8. 10:43
 17/36 anonim ***** válasza:
89%
Neked bajod van a szövegértelmezéssel? Nem mondta egy szóval sem, hogy távol áll tőle a bulizás. Az a baja, hogy CSAK a buli érdekli, más semmi kis célja érdeklődése nincs. Aközött, hogy többek között eljárok bulizni is, meg aközött, hogy az az ehyetlen erdeklődési köröm, hatalmas különbség van.
2018. febr. 8. 10:56
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
De már a kérdés kiírása sem korrekt. Ilyenkor kiszokták írni ha párról van szó, hogy ki mennyi idős. Ő nem írta ki a saját korát, mert visszakérdezhetnének, hogy ő hogy hogy nem bulizik ilyen idősen..? Nem értitek ti a női logikát látom...:D
2018. febr. 8. 10:59
 19/36 anonim ***** válasza:
Jaj te mekkora egy troll vagy....
2018. febr. 8. 11:06
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
#19 Nem vagyok troll, de azért már elég jól átlátok az ilyen dolgokon...
2018. febr. 8. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!