Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek ez mit jelent a páromnál? Megcsal?
Figyelt kérdés
A párom 3 műszakba jár én 26 éves vagyok ő 23,amit észre vettem 1 hónapja furcsán viselkedik velem.Volt 1 hét amikor nem is volt testi kapcsolat,azt mondta fáradt.Utána letámadt pár napja ,hogy ő most szeretné.Most eljött egy újabb hét megint passziv.Ha hazajönn ad egy puszit ,de viszont alig kommunikál,beül és játszik a telon,vagy játszik a ps en .Mindig arra fogja hogy fáradt ,nekem meg hiányzik a kommunikáció főleg hogy munka után megint látom,sajnos nem dolgozok,de akkor is szerintem egy kapcsolatba kell az hogy beszélgessetek,nem az hogy mind2 en nyomjuk a telefont . Facebbookra már nem is tesz képet fel rólunk,nem dicsérget ,nem olyan mint régen :( Együtt élünk amúgy 1 éve és 3 évesek vagyunk.Úgy érzzem mint ha érzelmileg ki lenne hűlve, most beszélni nem akar sose erről..most én ne foglalkozzak vele ugy mint ő velem ?2018. febr. 7. 16:11
11/14 anonim válasza:
10. Igen, de ezek a műszakok azért megbolygatják az ember szervezetét, hiába, h óra számban megegyezik a “normál” ember munkaidejével, ugyanis a szervezet úgy van “kódolva”, h nappal tevékenykedünk és éjjel alszunk. Na, most itt a folyamatos váltakozás miatt az embernek a szervezete nem tud mihez hozzászokni és sokkban van, ezért érzi valaki a műszakozásban, h sokkal fáradtabb... Elég ha belegondolunk a helyzetbe...
12/14 anonim válasza:
Tudom milyen, dolgoztam én is olyanba, meg a férjem is. Mégis volt időnk, energiánk egymasra, meg más dolgokra. Szóval nem kell ezt túldramatizálni, hogy nincs ereje szegénynek. 23 éves fiatal srácról van szó.
13/14 anonim válasza:
Én is dolgoztam 3 műszakban mégis volt időm, energiám a páromra és minden másra is, szóval ez a 3 műszak, hogy fáradt, kimerült elég gyenge kifogás ez maximum a 50 feletti emberekről érteném meg, de egy 23 éves fiatal embernek bírnia kell. Valószínűleg a párodnak van valami lelkiproblémája, amiről nem beszél vagy rosszabb esetben megismerkedett valaki mással..
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat ,főleg akik ténylegesen próbáltak segíteni ,sikerült megoldani :)
2018. febr. 10. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!