Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretlek - hányszor hangzik el a világon egy nap leforgása alatt? és hányszor hangzik el úgy, hogy aki mondja, nem várja rá, hogy neki is mondják?
Figyelt kérdés
két számot írjatok, lehet aránypár is.pl
10/1
köszönöm
2010. jún. 7. 01:43
2/7 anonim válasza:
Hajnal 3\4 2-kor te komolyan ilyeneken gondolkodsz?? Szerintem aludj inkább!!
3/7 anonim válasza:
de hülye vagy ezt mindenki tudja!
4/7 anonim válasza:
Hajnalban az aránypáron gondolkodjunk....
666/333
Az annyi mint 2/1 sztem.
5/7 anonim válasza:
A "szeretlek" szót csak a magyarok ismerik, és használják.
Írok két számot: tizenhét, harminckilenc.
Arányszám: Harminckettő:negyvenhárom.
Szívesen.
6/7 anonim válasza:
Jó sok furcsa komment jött erre az egyszerű paraszti ésszel is feldolgozható kérdésre :D Legalábbis én nem találom valami bonyolultnak xD
Úgy gondolom, nagyon kevés az, aki nem vár rá választ, ezért a 10:1 arány szerintem nagyon is reálisnak hangzik.
7/7 A kérdező kommentje:
egyetértek 10/1 ... 10/2 max. 10/3 amit el tudok képzelni
2010. jún. 8. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!