Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok véleményt? (Részletek lent)
Remélem ez csak vicc..
Eggyütt laktok és egy kiba-szott majonézt nem tudsz venni magadnak?
Enyni erővel ő minden dolgot amit vesz ketten használjátok és akkor ő mirét adna pénzt érte?
azért laktok eggyüt mert szeretitek egymást stb..alap esetben a rezsibe is adnod kellene...
ne élősködj...
ráadásul 2 hetente egyszer...? lol jó kapcsolat lehet...
nem megbántani akarlak de nézz már magadba meg szét a világba
üdv
21 F
Igazad van! Ne add neki könnyen oda magad...
Ha nem vesz Ő majonézt, hát akkor nem eszik, "oszt kész".
Azt gondolom, hogy ez így nem fair.
Ha most mindenért ő fizet és te intimitással hálálod meg, akkor az egy legalizált prostitúció. Most még ez neked jó. Később az ilyen kapcsolatokban fordul a kocka. Mi, nők, idősebbek leszünk és "vásárol" majd magának valaki mást helyettünk.
Az a véleményem, hogy törekedj egyenrangú kapcsolatra és akkor később nem fog tárgyként kezelni.
Velünk sokszor az a baj, hogy panaszkodunk, hogy szextárgyként kezelnek a férfiak, miközben pont mi erősítjük meg bennük ezt az elképzelést.
Tehát anyagilag ne csak ő adjon, intim dolgokban meg nem csak te. Amúgy a 2 hét az meglehetősen ritka, próbáld sűríteni, különben lecserél (saját tapasztalat).
Én akartam majonézt enni, telefonon beszéltünk.
Nem értem, most miért kell leszólni, ami nekem van, az kell magamra. 00:59-nek és 01:29-nek pedig köszönöm, megnyugtattak.
Az a nagy helyzet, hogy ezt nem én írtam, hanem a barátom aki belépett az én gyakorikérdésekemre. Én megírtam ehelyett a valós történetet, mert ő egy kicsit kiszínezte, csak sajnos törölték a kérdést... Ez van:
*Történt egy eset kb egy hónapja. Beszéltem a barátommal telefonon, akivel egy ideje együtt lakok. Néha van egy kis pénzem, de nekem nincs keresetem, ő tart el, de nincsenek igényeim, szóval nem nagyon költ rám. Mondtam neki a telefonba(ő vidéken volt), hogy eszek sültkrumplit, jaa és már nem sok majonéz van, lassan el fog fogyni. Erre mondta, hogy akkor vegyek. Azt válaszoltam, hogy nem, mert még elég lesz az, nem kell venni. Erre berágott, hogy én ennyire sem vagyok képes. Az persze már lényegtelen, hogy utána még vagy 2x tudtunk majonézt enni és csak aztán fogyott el...
Ezek után tegnap belépett az ÉN felhasználónevemmel meg mindennel a gyakorikérdésekre és leírta ezt a problémát az ő szemszögéből, hogy mások erre mit reagálnak. Itt van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
És az a kéthetente szöveg nem igaz :)
Akkor szerintetek kinek van igaza? Fair dolog volt berágnia?
Ez volt az én álláspontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!