Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolc, Debrecen stb, miért vidék Budapest miért város?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 00:09
21/40 A kérdező kommentje:
Lényeg az hogy egy 1000 lelket számláló faluban is 3 kocsma van... :D
2010. jún. 7. 00:39
22/40 anonim válasza:
ja és ha bp-en el akarsz jutni valahova, akkor utaznod kell egy csomót :S büdös mocskos járműveken büdös mocskos emberekkel nyomakodva... na mindegy én utálom az ilyen "városi" létformát... de Miskolc nem durva ilyen szempontból, meg tiszta is, de Bp?? Blááááhhh... Oda szerintem születni kell, hogy elviselje az ember.
23/40 anonim válasza:
Miskooooooooooooooolc(L) én így szeretlek.
24/40 anonim válasza:
hát én esztergomban születtem, sokat is vagyok ott mert még mindig élnek ott rokonaim de a végére mindig idegbeteg lesze és alig várom hogy hazajöjjek a városba : DDD egyénfüggő, hogy kinek melyik létforma jön be...
25/40 anonim válasza:
"Ez vidéki város: Mezőcsát, Mezőkeresztes, Mezőkövesd... Város: Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs...stb Főváros: Budapest.
Szerintem így helyes a megállapítás..."
Ilyen összefüggő butaságot is régen olvastam... Mezőcsát is, Mezőkövesd is, Miskolc is, Budapest is mind város.
Nem kategorizálunk külön vidéki meg sima városokat...
28/40 anonim válasza:
Miskolcnak van:P + egy vízben álló Auchan is van :S
29/40 anonim válasza:
new york akkora mint a három keleti megye...szar k.rvára nem ugyanaz.
30/40 anonim válasza:
Ilyen vidék kifejezés is csak Magyarországon van.
Miskolcon van metró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!